חישבו על הפעם האחרונה בה הייתם באירוע מוצלח. לא משנה אם הייתה זו חתונה, בר מצווה, הרצאה, כנס, יום הולדת או אפילו פסטיבל. עכשיו תנסו להיזכר בחוויה הקולינרית מאותו אירוע. האם נהנתם יותר כשהאוכל הוגש אליכם לשולחן על ידי צוות מלצרים ועם תפריט מוכן מראש, או אולי נהנתם יותר כשיכולתם להסתובב בין מגוון דוכני אוכל מפתים מבלי להיות מוגבלים בכמות?
דוכני מזון הם הפיתרון המושלם לצורת ההגשה בכל אירוע. יותר ויותר אנשים זונחים את צורת ההגשה המסורתית בתכנון האירוע שלהם, שנעשית על ידי ישיבה בשולחנות והגשה של מלצרים, עם אנשים שלא מכירים זה את זו, וגם צריכים לאכול לידם. מה גם שאינכם מכירים את כל המלצרים, ולא פעם נתקלתם לבטח במלצר זעוף פנים שעלול לקלקל לאורחים שלכם את כל החגיגה. לעיתים, כשמדובר באירוע עם רוב של מוזמנים מבוגרים, זה בהחלט יכול להתאים כי הם לא חייבים לקום מהשולחן. אלא שרוב האירועים כוללים גם מבוגרים וגם צעירים, ולכן צורת ההגשה הנוחה ביותר היא ללא ספק צורת הבופה.
דוכני מזון תוכלו לבחור ממגוון חברות קייטרינג באינטרנט. חשוב לקחת המלצות קודמות ואף להגיע ליום של טעימות. אתם לא רוצים להיות מופתעים ביום האירוע ולגלות אוכל לא איכותי. מה שמיוחד במתכונת דוכני אוכל לאירועים הוא העובדה כי המגוון הוא עצום, ואינכם מגבילים את האורחים במנות שאתם בחרתם מראש. האורחים ירגישו בנוח להסתובב בין דוכני האוכל, לשוחח עם אנשים אחרים תוך כדי, בייחוד באירועים עסקיים, ואחר כך לחזור ל"סיבוב שני" על מנת למלא שוב את הצלחת.
נסו לבחור דוכנים מגוונים של אוכל ולא להסתפק בבשר או בחלב בלבד. בחרו גם דוכנים שיכללו מנות ביניים, כמו סלטים במגוון טעמים או כל תוספת אחרת שעולה על ראשכם. דוכני האוכל יכולים להכיל אוכל יוקרתי ומרשים כמו סטייק ודגים, אבל גם אוכל קליל ועממי יותר כמו פלאפל, חומוס, שאוורמה או מוקפץ. אל תוותרו על דוכן של מתוקים. בר מתוקים בסוף האירוע הוא אטרקציה מחייבת המציאות, ואנשים מצפים בקוצר רוח למנת הקינוח האחרונה והטעימה.
-->