· סכין שף - חברתו הטובה ביותר של הטבח, סכין שף חדשה כתער ורב שימושית המסוגלת לחתוך כמעט כל דבר. כאשר אתם פונים לרכוש ציוד למטבחים, הסכין צריכה להיות הבחירה הראשונה.
· משטח חיתוך - ישנם סוגים רבים של משטחי חיתוך: פלסטיק או עץ, מתקפל או מוגבה, מומלץ לבחור משטח אשר יתאים לעבודה עם סכין השף שלכם. אם אתם מעוניינים ברמה הגבוהה ביותר של ציוד מטבחים קנו בלוק חיתוך מוגבה העשוי מעץ גומי (כמו בטלוויזיה), מחירו אומנם גבוה יותר אך העבודה איתו היא תענוג.
· קולפן - המצאה קטנה ויעילה, במקום לגלף את הירקות (עם סכין) ולהישאר עם חצי מן הכמות השתמשו בקולפן אשר יסיר במהירות רק את הקליפה. כמו כן מדובר במוצר בטיחותי אשר יגן על האצבעות שלכם בעת הקילוף.
· מטרפה - עד שתחסכו לבלנדר המטרפה תשרת אתכם ביעילות אם בהקצפת שמנת, טריפת ביצים או הכנת רוטב שוקולד סמיך.
· סיר ומחבת - אחרי שקצצנו, הקצפנו, חתכנו וערבבנו צריך לבשל את המרכיבים. כאשר מדובר בסירים ומחבתות מומלץ לפתוח מעט את הכיס ולהשקיע מעט יותר.
אז למה אתם מחכים, סכין ביד אחת, מתכון ביד שנייה, סיר על האש וסינר על המותניים.. 3..4.. ולעבודה.
בתאבון.
אתר תגובות הוא מדריך עסקים שמביא לכם בנוסף למאגר עסקים מלא ומעודכן גם תגובות שכתבו גולשים על העסקים המופיעים בו.
בתחום ציוד למטבחים תוכלו למצוא עשרות עסקים ברחבי הארץ, כולל דירוגים של גולשים.