מקרנים- מדפסת משולבת:
ישנם מוצרי חשמל ומכשירים אלקטרונים המיועדים לשימוש ביתי ומשרדי, מוצרים אלו פותחו בשנים האחרונות וככל שהזמן עובר אנו יכולים לראות יותר ויותר חברות הבוחרות לייצור את אותם מכשירים, עובדה זאת גורמת לכך שרווחת הצרכן תגדל והתחרות בין החברות מאפשרת לנו לשלם מחיר הוגן תמורת המכשירים הללו, היום נבצע סריקה של שני מכשירים שהפכו לחלק בלתי נפרד מחיינו. מקרנים ומדפסות משולבות.
מקרנים בעבר כמו היום משמשים לצורך הקרנת שקופיות וקטעי וידאו בישיבות עובדים, בתי ספר, אוניברסיטאות, פגישות עסקים וכיום ניתן אפילו למצוא כמעט בכל פאב או מסעדה מקרים המקרינים משחקי כדורגל ותצוגות אופנה. אם כן, אנו רואים כי מקרנים משמשים למגוון רחב של שימושים, לאור עובדה זאת חברות המייצרות מקרנים צריכות להתאים לכל צרכן את המקרן המתאים לשימושיו. כאשר אנו מעוניינים לרכוש מקרן בחנות חשמל המציעה לנו לבחור מתוך מגוון רחב של מקרנים אנו צריכים לשים לנגד עינינו מספר תכונות שאותם אנו נבדוק: סוג המקרן, קיימים מקרנים הפועלים בטכנולוגיית DLP , מקרן מהסוג הזה הינו חד קרן שיש באפשרותו לבצע הפרדה בין צבעים וגווני שחור ולבן. מקרנים נוספים ונפוצים באותה מידה יהיו מקרני LCD, אלו מקרנים, במקרנים אלו נעשה שימוש בקרן אחת בלבד ותצוגת קריסטל נוזלית שמטרתה היא ליצור הפקת תמונה על גבי המסך החיצוני. בנוסף לכך אנו נבדוק את יחס הניגודיות, משקל המקרן והרזולוציה המקסימאלית.
מדפסת משולבת הינה מוצר פופולארי בשוק הציוד המשרדי בשנים האחרונות, מדפסת משולבת בניגוד למדפסת רגילה, תהיה בעלת מספר פונקציות או יותר נכון, כוללת בתוכה מספר מכשירים במכשיר אחד. מדפסת משולבת הינה מדפסת שקיימות בה פונקציות של שליחת פקסים, צילום דפים, סריקת דפים והדפסת נתונים, ממש מיני משרד בתוך מוצר אחד. מחירה של מדפסת משולבת אינו יקר במיוחד, ניתן למצוא מדפסת משולבת טובה לשימוש ביתי בכמה מאות בודדות של שקלים. היתרון העיקרי של מדפסת משולבת יהיה חיסכון הכסף, רכישה של פקס, סורק, מכונת צילום ומדפסת ללא ספק תהיה הרבה יותר יקרה מרכישת מדפסת משולבת המאפשרת לנו ליהנות ממגוון המכשירים הללו במכשיר אחד. קיים גם חיסרון, תקלה אחת במדפסת עשויה להשבית לנו את השימוש בכל הפונקציות המוצעות במכשיר.
אם כן, לאחר שסקרנו מדפסת משולבת ותכונות עיקריות של מקרנים כל שנותר הוא לבחור את המכשיר המתאים ביותר עבורנו גם מבחינת מחיר וגם מבחינת כמות הפונקציות שאותן אנו נצטרך.