חפש מאמרים:
שלום אורח
18.11.2024
 
   
מאמרים בקטגוריות של:

   
 

איך נולד אחלה סלט

לפעמים יש נטייה לחשוב כי סלטים מוכנים מלאים בשומן, בחומרים משמרים ואינם בעלי ערכים תזונתיים. אך לא רק שמידע זה אינו מבוסס, הוא אף מטעה ולפעמים יכול להזיק לאנשים. במאמר זה ננסה להסביר לכם את שלבי הייצור של סלט מוכן של אחלה, כדי שתוכלו לבסס את העמדה שלכם ולרכוש אחלה סלטים ללא חשש.

לפני הכול, צריכים למצוא רעיונות לסלטים. ישנם כמובן הסלטים הבסיסיים כמו סלט הטחינה וסלט החומוס, אך גם איתם ניתן להתפרע ולמצוא טעמים חדשים ואיכויות חדשות. למשל, לשפר משמעותית את הערך התזונתי של הטחינה בכך שעושים אותה משומשום מלא, כלומר עם קליפתו ובכך הם שומרים על הערכים התזונתיים הטבעיים והמשמעותיים של גרגר השומשום. גם עם החומוס אפשר להשתעשע, כאשר מוסיפים לו מלפפון חמוץ לדוגמא או פלפל חריף. הרעיונות לסלטים (לפעמים יחד עם מתכונים) מגיעים פעמים רבות מהמטבחים הביתיים של עובדי אחלה. צוות העובדים מגוון ומגיע מעולמות שונים ולכן הם מביאים לפעמים את הרעיונות הכי מעניינים ומוצלחים של הסלטים האהובים על המשפחה שלהם.

עם זאת, כמובן שמתכון לסלט שמכינים בבית למשפחה, מוצלח ככל שיהיה, אינו יכול להתאים מיד לייצור תעשייתי, כלומר, לייצור של כמויות גדולות הצריכות להיות איכותיות לאורך זמן, בעלי חיי מדף ארוכים. כדי לעשות את ההתאמות הנכונות, מעסיקים באחלה אנשי מקצוע הבאים מתחומים משלימים הקשורים למזון: טכנולוגי מזון, תזונאים ודיאטנים. הם מבשלים את המתכונים, מוסיפים את החומרים הנכונים, מפחיתים את מה שצריך, טועמים, ועושים הכול שוב. כל זאת כדי לוודא שהסלט יהיה בעל הערכים התזונתיים הטובים ביותר.

אך הטעם פחות חשוב, כדי לוודא שטעמי הסלטים של אחלה מוצלחים, טועמים קודם כל קבוצה קטנה של אנשים, לאחר ההערות שלהם, חוזרים למטבח המעבדתי ומתקנים את מה שצריך. לבסוף, אחרי שהם מרוצים, מוציאים את הסלטים לטעימות חיצוניות של אנשים במרכזי קניות למשל, אם יש הערות חשובות מתקנים שוב. עד שלבסוף נוצר הסלט המשובח ביותר הן מבחינת הטעם והן מבחינת האיכויות הבריאותיות.

סוגיה נוספת שאנשים רבים מוטרדים ממנה קשורה לחומרים המשמרים, הטענה הרווחת היא כי חומרים אלו אינם בריאים ולכן כדאי להימנע מהם. דבר זה נכון אם למשל אתם יכולים להכין חומוס כל יום בבית ולהקפיד לאכול מיד. אך אם לא כך הדבר, חשוב שתדעו שחומוס המחכה בכריך מספר שעות עד לאכילתו עלול לפתח חיידקים שיזיקו לכם הרבה יותר מאשר חומרים משמרים. אחלה מוסיפה את החומר המשמר הנחשב לעדין ביותר ובכמות המינימאלית ההכרחית כדי להבטיח את בריאות הצרכנים.

לסיכום, כאשר לומדים כיצד אחלה מקפידה על תהליכי ייצור סלטים המשלבים תזונה בריאה עם טעמים משובחים, ניתן להבין כי אפשר ליהנות ממגוון סלטי אחלה ללא חשש כי יש מי שדואגים לכם.

 



תגיות המאמר: אוכל, סלט, אחלה, סלטים מוכנים


 
     
     
     
   
 
אודות כותב המאמר:

אוהבת לכתוב ולאכול

 
     
   
 

מאמרים נוספים מאת דנה אופיר

מאת: דנה אופיר מתכוני סלטים20/04/119041 צפיות
בימי החג יש מפגשים חגיגיים רבים בבית או בטבע הודות למוצרי אחלה תוכלו להציע מגוון גדול של טעמים של סלטים או מטלים מבלי לטרוח שעות במטבח, כל הפרטים במאמר שלפניכם

מאת: דנה אופיר מתכונים ואוכל - כללי20/04/113413 צפיות
שוקולד הוא לא רק ממתק אלא יכול לשמש ככלי למשחק ופעילויות עם הילדים בעיקר בימי חופש או ימי הולדת, כל הפרטים על משחקים, יצירות והנאה עם שוקולד במאמר שלפניכם.

מאת: דנה אופיר מתכונים ואוכל - כללי18/04/111261 צפיות
מחקרים רפואיים רבים נעשו במטרה למנוע מחלות, רבים מהם מתעסקים בתזונה נכונה כדרך לשמור על בריאותינו. כך לדוגמא נערכו מחקרים רבים על יוגורט המפורטים במאמר שלפניכם

מאת: דנה אופיר מתכוני מתוקים18/04/111632 צפיות
עלית מציעה מגוון של טעמים מפתיעים בסדרות השונות של שוקולד פרה, טעמים שיוציאו אתכם מעט מהשגרה. הפרטים במאמר

מאת: דנה אופיר מתכוני מתוקים24/03/112750 צפיות
קשה למצוא אנשים שלא אוהבים לאכול שוקולד, בישראל החפיסה המוכרת ביותר היא זו עם הפרה המחייכת מהעטיפה ובשמה הרשמי שוקולד פרה. במאמר זה ריכזנו עבורכם 15 עובדות שאולי לא ידעתם על שוקולד פרה.

מאת: דנה אופיר מתכונים ואוכל - כללי15/03/111611 צפיות
לקראת הקיץ שמגיע, הגיע הזמן להשיל כמה קילוגרמים. יוגורט דנונה יכול לסייע במשימה החשובה גם לאישה המתרוצצת בין הבית לקריירה ואינה מסוגלת לאכול בצורה מסודרת ומאוזנת. כל הפרטים במאמר.

מאת: דנה אופיר מתכוני סלטים24/02/119638 צפיות
אחד הסלטים המוכנים הפופולאריים ביותר, שנמצא כמעט בכל מטבח בישראל הוא סלט חומוס . זהו סלט נפוץ בקרב עמים שונים, נשים וגברים וילדים ומבוגרים כאחד. היום כבר ידוע שהמשיכה לסלט זה אינה מקרית והיא מתחילה אי שם הרחק בנבכי ההיסטוריה. כל הפרטים במאמר שלפניכם.

מאמרים נוספים בנושא מתכונים ואוכל - כללי

מאת: דוד כהןמתכונים ואוכל - כללי02/04/205689 צפיות
כשמתכוננים לעריכת ארוחה חגיגית, לא מתחשבים רק באוכל אלא גם בעיצוב השולחן. בדרך כלל משתמשים בכלי הגשה יוקרתיים. כלים אלה יכולים להיות גם מפלסטיק, כלים חד פעמיים. הבאנו כמה טיפים לשימוש בכלי הגשה חד פעמיים יוקרתיים.

מאת: עופר שלומתכונים ואוכל - כללי24/03/205601 צפיות
ציוד למסעדות

מאת: shlomy מתכונים ואוכל - כללי22/01/205868 צפיות
מתכננים אירוע בקרוב? רוצים לבחור את הקייטרינג הנכון ביותר עבור האירוע, וזה שיתרום להצלחה שלו בצורה הטובה ביותר? אם כן כדי לכם לקרוא את המאמר הבא:

מאת: ניב אבןמתכונים ואוכל - כללי21/01/205983 צפיות
אך מה ניתן לעשות כאשר רוצים לחגוג אירוע באווירה יותר אישית, מבלי לאבד את הייחודיות של ארוחת שף טעימה ומזמינה ללא טרחה שמצריכה עמידה מול כיריים ותנורים בוערים? בשביל זה בדיוק קיימים שפים אישיים.

מאת: שרון צרפתימתכונים ואוכל - כללי13/11/196267 צפיות
יש לשים את הדגש לגבי התוכן האישי על מנת לרדת מהר ובהצלחה

מאת: עופר שלומתכונים ואוכל - כללי30/07/196501 צפיות
ציוד למסעדות

מאת: חיים נוימתכונים ואוכל - כללי25/10/183253 צפיות
מסעדת "וינה" השוכנת ברחוב בן יהודה 62 בתל אביב היא מסעדה ותיקה שנוסדה לפני כשבעים שנה והמתמחה באוכל יהודי נוסח מזרח-אירופה. בשנים האחרונות קמה לה עדנה לארוחה מבית האימא הפולניה או הרומניה או הרוסיה ורבים שבים ופוקדים מסעדות המתמחות באוכל היהודי המנחם הזה, חלק רב מהם תיירים ולאחרונה גם צעירים שחזרו ממסע קניות בארצות מזרח אירופה ובמיוחד מפולין, שם הפירוגי הוא מאכל לאומי.

 
 
 

כל הזכויות שמורות © 2008 ACADEMICS
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported

christian louboutin replica