חפש מאמרים:
שלום אורח
22.11.2024
 
   
מאמרים בקטגוריות של:

   
 

יעילות בעבודה כברמן

מאת: מני חודדוביין ואלכוהול26/10/20101494 צפיות שתף בטוויטר |   שתף בפייסבוק

מה היא יעילות?

1. השלמה או היכולת להשלים משימה מסויימת בכמות זמן מינימאלית ומאמץ מינימאלי.
2. היחס בין הפלט השימושי שיוצא לבין כל הקלט שמתקבל.
3. היחס בין האנרגיה שמערכת מנצלת לבין האנרגיה שמגיע לאותה מערכת.

כברמן אם אתה מסוגל להכין משקאות בכמות הזמן ובמאמץ המינמאליים ביותר,אתה יכול להרוויח סכומים עצומים של כסף ולבחור לעבוד כמעט בכל מקום שתרצה.

כל מה שנדרש ממך כדי להשיג מהירות היא ההחלטה לעבוד באופן נכון ולפעולמהר, בלי להסס. אך בכל זאת , שדרוג היעילות דורש ממך יותר זמן והכנה מאשררק להחליט לפעול יותר מהר ולכן הרבה ברמנים מתמוטטים תחת הלחץ כאשר הםמנסים לפעול מהר, מכיוון שהם לא
לקחו את הזמן להכין את עצמם ואת הבר שלהם ליעילות מקסימאלית.

אז איך הופכים ליעילים יותר?

1) התבוננות עצמית

הסתכל על הבר ועל סביבתו.
האם יש משהו שאפשר לשפר שם? האם יש משימה שאתה שונא לעשות בגלל שהיא לוקחת ממך כל-כך הרבה זמן?

עכשיו נכון שאתה לא נמצא במקום שאתה יכול להתחיל לתכנן ולבנות מחדש אתכל המדפים ושטח הקירור שלך כדי להתאים אותם לצרכים שלך, אבל גם שינוי קטןכמו מיקום מחדש של כוסות השוטים שלך יכולים להיות
בעלי השפעה רבה על המאמץ שאתה משקיע לאורך המשמרת.

ואם אתה כן באפשרותך להחליט על בניית הבר מחדש, עשה זאת אם זה ישפיע עליעילות הבר שלך, בשורה התחתונה תהיה מודע לבר ולסביבה שלו ועשה שינויים אםצריך.

2) הכנה
להגיע למשמרת שלך 30 דקות לפני הזמן יכול להיות ההבדל בין משמרת מוצלחת וכושלת, הכנה נוספת לפני המשמרת שלך תגרום לפחות מאמץ והשקעה ממך בזמן המשמרת עצמה

3) מערכות
מערכות מאפשרות לך לבצע פעולות בלי לחשוב, בצורה אוטומטית, וזה בדיוק מה שאתה רוצה כברמן.
אתה לא צריך לחשוב פעמיים איפה נמצא מיץ האשכוליות שלך שמישהו מבקש להזמין "סיבריז", זה צריך להיות אוטומטי, הטבע השני שלך.

ראית פעם ברמן שמתמוטט תחת הלחץ של ההמון הזועם של הלקוחות שכולם דורשים את המשקאות שלהם? לא מחזה יפה.
כשכל פעולה שלך היא טבע שני, אתה יכול לשמור על קור רוח אפילו כשהמצב יוצאמכלל שליטה. המשמעות של מערכות היא שאתה יכול לפעול אחרי אותו תהליך קבועבכל פעם כדי להגיע לתוצאה שלך, אתה לא צריך לעשות דברים באופן אקראי או לאמתוכנן, אתה עושה אותם באותה דרך כל פעם ומגיע לתוצאות כלפעם, כל דבר מהדרךשבה אתה מסדר את הבר שלך וסדר שבו אתה משתמש כדי להכין את המשקאות שלך.

4) ארגון
ארגון הוא תנאי הכרחי למערכת מוצלחת, חשוב להשאר מאורגן לכל אורך המשמרת שלך, במיוחד אם אתה עובד עם ברמנים אחרים.
תחזיר את כל הדברים למקום שלהם אחרי שסיימת להשתמש בהם, וודא שאתה והשותפיםשלך לבר מבינים אחד את השני, אותי אישית זה משגע כשברמנים לא מחזיריםדברים למקום ומשאירים אותי לחפש אותם כל הלילה, או יותר גרוע בגלל חוסרהארגון שלהם מגיעים לעמדה שלי ומבקשים להשתמש בדברים שלי. כברמן יעיל, אתהתמכור הכי הרבה, תיצור את החוויה הכי טובה בשביל הלקוחות שלך, במקום להתאמץולהתקע תחת העומס, אתה תברך את השגעון ואת העומס שמגיעים אלייך בגלל שאתהיודע שאתה יכול להתמודד איתם בקלות.

לפרטים נוספים על איך להיות ברמן יעיל ומהיר במיוחד אתם מוזמנים להכנס לאתר שלי ולקרוא את מגוון המאמרים שם.

 





 
     
     
     
   
 
אודות כותב המאמר:

מני חודדוב

מדריך בקורס ברמנים כבר 3 וחצי שנים, בעלים של אתר העורך השוואות בין מספר בתי ספר לברמנים

 
     
   
 

מאמרים נוספים מאת מני חודדוב

מאת: מני חודדובקורסים וסדנאות26/10/101198 צפיות
להיות ברמן מקצוע שהולך שנים אחורה, המקצוע התחיל על ידי אותם אנשים שייצרו אלכוהול ואחר-כך מכרו אותו לציבור. לא רק שזה היה עסק רווחי ומלא זוהר באותם ימים אלא גם שאותם סוחרים הציעו לציבור מוצר מאוד מבוקש, לאורך ההיסטוריה לבני אדם הייתה חיבה לאלכוהול וזה מסמל טובות לאלו שבחרו להתעסק במקצוע זה.

מאת: מני חודדוביין ואלכוהול26/10/101245 צפיות
להיות ברמן הוצג בעבר על ידי תעשיית הקולנוע בכמה צורות שונות. החל ממקצוע מרגש ומלא עניין בסרטים כמו "קוקטייל" עד למשעמם וחסר טעם כמו מו הברמן מהסימפסונס. כמו בכל עבודה אחרת גם למקצוע הזה יש את העליות והירידות שלו אבל זה תלוי לגמרי בבן אדם.

מאת: מני חודדובקורסים וסדנאות26/10/101293 צפיות
ז אתם עובדים קשה כל הערב, וכשהגיע הזמן לשלם אתם רואים טיפ נמוך ממה שציפיתם? אם אתם כבר יודעים מה אתם עושים, עברתם קורס ברמנים ואתם כרגע חיים את המקצוע הנה כמה טיפים שיעזרו לכם לשפר את יכולות הביצוע שלכם, הרי כל אחד יכול למזוג משקאות אבל לא כל אחד יכול להיות ברמן.

מאת: מני חודדובדרושים26/10/101476 צפיות
ברמן הוא אחד המקצועות הבודדים שתמיד יהיה להם ביקוש וניתן לעסוק בהם בכל מקום בעולם. למרות שברמן הוא אחד המקצועות העתיקים בעולם, הכישורים והידע הנדרש משתנים ללא הרף.

מאת: מני חודדובקורסים וסדנאות26/10/101251 צפיות
במאמרים האחרונים שפרסמתי ניסיתי להבהיר כמה חשוב קורס ברמנים להתליך הלמידה וההכשרה שלכם. במאמר הזה אני רוצה לנסות לפרט מה אתם יכולים לעשות בנתיים עד שתחליטו ללכת לקורס ברמנים ולקחת את הכישורים שלכם לשלב הבא.

מאת: מני חודדובקורסים וסדנאות26/10/101668 צפיות
ברמן הוא כבר מזמן לא סתם חלטורה או עבודה מזדמנת. ברמן הוא מקצוע, ואף קריירה. בישראל, רק לאחרונה החל המקצוע לתפוס תאוצה, ונראה שבתי ספר לברמנים צצים כמו פטריות בגשם. המשכורת של ברמן מורכבת משכר בסיסי וכמובן טיפים. גובה הטיפים משתנה, אם ברצונכם לדעת איך להגדיל את הטיפים שלכם אתם יכולים לקרוא את הפוסט הזה: להע

מאת: מני חודדובקורסים וסדנאות26/10/101311 צפיות
אז הגעת למסקנה שאתה מעוניין להיות ברמן! אבל אתה וודאי כבר תוהה: "כמה זמן צריך ללמוד בבית הספר בשביל זה?" "התשובה הפשוטה היא, שזה תלוי. אבל אל תדאג, אם אתה מעוניין בלימודים ארוכים, לימודים קצרים או אפילו, לימודים שלא אורכים יותר מחודש אחד, לא תיהיה לך בעיה למצוא קורס שיתאים לך. לא משנה כמה זמן הקורס לוקח, לאחר קורס ברמנים תוכל להיות בטוח במיומנויות שכבר יש לך, וגם באלו שתרכוש, ולצאת לשוק העבודה!

מאמרים נוספים בנושא יין ואלכוהול

מאת: רוני הכהןיין ואלכוהול21/12/172816 צפיות
אם עד כה ראיתם רק את אותם מיכלי נירוסטה רק במבשלות גדולות ומוכרות של בירות בארץ הקטנה שלנו, הרי שכיום מבשלות בוטיק בולטות לא פחות ופזורות בכל מיני מקומות בארץ.

מאת: בני דואנייין ואלכוהול29/12/142609 צפיות
יקב בוטיק הוא יקב אשר מייצר לרוב כמות קטנה של יין (כמות שאינה מסחרית באופן כזה שאפשר למכור את היין בסופרים הגדולים) ואשר שם דגש על הטעמים של היינות אותם הוא מוציא, כך שאלו יהיו משובחים במיוחד.

מאת: משקאות דניאליין ואלכוהול03/11/143004 צפיות
אנשים רבים שחושבים שמשקאות חריפים מאוד משמינים, אך במידה ושותים נכון, בכמויות מדודות- אין בהכרח סיבה לבהלה. כולם מכירים את הביטוי "כרס בירה", אך דווקא בבירה בשונה משאר המשקאות החריפים- יש את כמות הקלוריות הנמוכה ביותר.

מאת: בן טליין ואלכוהול09/06/144507 צפיות
קוקטייל העיתונאי הופיע לראשונה בספר 'The Savoy Cocktail Book' שיצא לראשונה ב1930 ונכתב ע"י הארי קראדוק, ברמן אמריקאי אשר היגר לאנגליה לאחר שחוק היובש נכנס לתוקף.

מאת: ד"ר אילן אביטבוליין ואלכוהול13/03/1413304 צפיות
ד"ר אביטבול מסביר על "תהליך בניית בלנד או "ממסך" שכולל בד"כ מיזוג יינות מזנים שונים ומאותו בציר אך ניתן גם כן למזג יינות העשויים מאותו זן מאזורים שונים, בתנאים שונים ואף מבצירים שונים"

מאת: ד"ר אילן אביטבוליין ואלכוהול10/03/148231 צפיות
ד"ר אביטבול, בעל תואר ביננות, מעניק הדרכה חוויתית ביקבים הכוללת הכרות עם תהליך ייצור היינות מהענבים ועד הבקבוק, הסבר אודות תהליך טעימת ורכישת היין וכן התאמת יין ואוכל.

מאת: allgiftsיין ואלכוהול05/02/148562 צפיות
השקעתם ורכשתם יין איכותי, אך אינכם מתכננים לפתוח אותו באופן מיידי. לא פעם עולות השאלות כיצד למנוע התחמצנות של יין וכיצד לשמור על בקבוקי היין באופן האופטימאלי ביותר בתנאים הביתיים

 
 
 

כל הזכויות שמורות © 2008 ACADEMICS
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported

christian louboutin replica