מה היא יעילות?
1. השלמה או היכולת להשלים משימה מסויימת בכמות זמן מינימאלית ומאמץ מינימאלי.
2. היחס בין הפלט השימושי שיוצא לבין כל הקלט שמתקבל.
3. היחס בין האנרגיה שמערכת מנצלת לבין האנרגיה שמגיע לאותה מערכת.
כברמן אם אתה מסוגל להכין משקאות בכמות הזמן ובמאמץ המינמאליים ביותר,אתה יכול להרוויח סכומים עצומים של כסף ולבחור לעבוד כמעט בכל מקום שתרצה.
כל מה שנדרש ממך כדי להשיג מהירות היא ההחלטה לעבוד באופן נכון ולפעולמהר, בלי להסס. אך בכל זאת , שדרוג היעילות דורש ממך יותר זמן והכנה מאשררק להחליט לפעול יותר מהר ולכן הרבה ברמנים מתמוטטים תחת הלחץ כאשר הםמנסים לפעול מהר, מכיוון שהם לא
לקחו את הזמן להכין את עצמם ואת הבר שלהם ליעילות מקסימאלית.
אז איך הופכים ליעילים יותר?
1) התבוננות עצמית
הסתכל על הבר ועל סביבתו.
האם יש משהו שאפשר לשפר שם? האם יש משימה שאתה שונא לעשות בגלל שהיא לוקחת ממך כל-כך הרבה זמן?
עכשיו נכון שאתה לא נמצא במקום שאתה יכול להתחיל לתכנן ולבנות מחדש אתכל המדפים ושטח הקירור שלך כדי להתאים אותם לצרכים שלך, אבל גם שינוי קטןכמו מיקום מחדש של כוסות השוטים שלך יכולים להיות
בעלי השפעה רבה על המאמץ שאתה משקיע לאורך המשמרת.
ואם אתה כן באפשרותך להחליט על בניית הבר מחדש, עשה זאת אם זה ישפיע עליעילות הבר שלך, בשורה התחתונה תהיה מודע לבר ולסביבה שלו ועשה שינויים אםצריך.
2) הכנה
להגיע למשמרת שלך 30 דקות לפני הזמן יכול להיות ההבדל בין משמרת מוצלחת וכושלת, הכנה נוספת לפני המשמרת שלך תגרום לפחות מאמץ והשקעה ממך בזמן המשמרת עצמה
3) מערכות
מערכות מאפשרות לך לבצע פעולות בלי לחשוב, בצורה אוטומטית, וזה בדיוק מה שאתה רוצה כברמן.
אתה לא צריך לחשוב פעמיים איפה נמצא מיץ האשכוליות שלך שמישהו מבקש להזמין "סיבריז", זה צריך להיות אוטומטי, הטבע השני שלך.
ראית פעם ברמן שמתמוטט תחת הלחץ של ההמון הזועם של הלקוחות שכולם דורשים את המשקאות שלהם? לא מחזה יפה.
כשכל פעולה שלך היא טבע שני, אתה יכול לשמור על קור רוח אפילו כשהמצב יוצאמכלל שליטה. המשמעות של מערכות היא שאתה יכול לפעול אחרי אותו תהליך קבועבכל פעם כדי להגיע לתוצאה שלך, אתה לא צריך לעשות דברים באופן אקראי או לאמתוכנן, אתה עושה אותם באותה דרך כל פעם ומגיע לתוצאות כלפעם, כל דבר מהדרךשבה אתה מסדר את הבר שלך וסדר שבו אתה משתמש כדי להכין את המשקאות שלך.
4) ארגון
ארגון הוא תנאי הכרחי למערכת מוצלחת, חשוב להשאר מאורגן לכל אורך המשמרת שלך, במיוחד אם אתה עובד עם ברמנים אחרים.
תחזיר את כל הדברים למקום שלהם אחרי שסיימת להשתמש בהם, וודא שאתה והשותפיםשלך לבר מבינים אחד את השני, אותי אישית זה משגע כשברמנים לא מחזיריםדברים למקום ומשאירים אותי לחפש אותם כל הלילה, או יותר גרוע בגלל חוסרהארגון שלהם מגיעים לעמדה שלי ומבקשים להשתמש בדברים שלי. כברמן יעיל, אתהתמכור הכי הרבה, תיצור את החוויה הכי טובה בשביל הלקוחות שלך, במקום להתאמץולהתקע תחת העומס, אתה תברך את השגעון ואת העומס שמגיעים אלייך בגלל שאתהיודע שאתה יכול להתמודד איתם בקלות.
לפרטים נוספים על איך להיות ברמן יעיל ומהיר במיוחד אתם מוזמנים להכנס לאתר שלי ולקרוא את מגוון המאמרים שם.