נתונים על הוודקה ואן גוך:
- אחוז אלכוהול: 35%.
- סוג בן משפחה: דור הבארים (משפחה מכובדת, שמכילה גם את ואן גוךמוחיטו מנטה. אבל זה סיפור אחר).
- תהליך זיקוק: רב-שלבי - דודי.
- סינון: לוחות פחם פעיל.
ועוד משהו שכנראה לא יגיד לכם כלום: מיכלי הזיקוק הם תת קרקעיים.
בימים שבהם כולם התחילו לשתות ערק וויסקי בצ'יסרים, אני עדיין דבקתיבשליש בקבוק (כן כן.. לא ההיפך) בירה. בזמנים שהם עברו לצ'יסרים של אבסינט,אני התחלתי עם הבירה בכוסות כמו ילד גדול. חצי של שליש בירה - והרגשתי עלגג העולם.
רובם נשארו עם צ'יסרים של וויסקי, עם שידרוג במחיר, וליטרים שלבירה. אני עברתי למקום אחר. בימינו, אני נהנה מאנינות אריסטוקרטית משהובטעם. קוקטייל B&B לדוגמא, זה דבר שתמיד ישמח אותי.
אבל, בתור אחד שלא מתחבר לוויסקי, טקילה לא באה לו טוב, ערק פשוט לאתמיד מתאים ויש זמן ומקום לבירה, מצטמצמת מאוד רשימת האלכוהול שבאהבחשבון.
והנה, בשנת 1999 הגיע דייב, חבר ותיק, והתחבר עם מזקקה מובילהבהולנד לפיתוח מותג וודקה סופר אולטרה פרימיום חדש - ואן גוך.
הואן גוך דאבל אספרסו עשוי מפולי המוקה הטריים והטובים ביותר. כל כךנעימים שאפשר להרגיש איך הם התחככו בעור הרך של הילידות במטעים.
אלכוהול הוא דבר מעולה כאשר משתמשים בו באחריות.
קיו צ'ק מציעה ביקורות בנוגע לאלפי מוצרים כל יום. בחינם.