חפש מאמרים:
שלום אורח
07.11.2024
 
   
מאמרים בקטגוריות של:

   
 

לימודי קונדיטוריה

מאת: אבי רניבישול ואפיה06/05/20103747 צפיות שתף בטוויטר |   שתף בפייסבוק

למה אנשים כל כך פוחדים מהכנת מאפים מתוקים, עוגות או קינוחים?

הרבה אנשים שהינם בשלנים מעולים, שיכולים להכין מפרום, עוף ממולא בבשר ואורז בר, אגרול, סושי, פשטידות או כל תבשיל מורכב אחר, מפחדים להכין קינוחים, מתוך טענה שתמיד זה לא מצליח להם, שלמרות שהאורחים שלהם מלקקים את האצבעות, כאשר הארוחה מגיעה לסיומה והגיע הזמן להגיש את הקינוח, הם מגישים קינוח קנוי למרות שבסתר ליבם הם היו רוצים גם לדעת כיצד להכין קינוחים מורכבים טעימים ומתוקים.

לימודי קונדיטוריה יכולים להיות פתרון מצוין לאותם אנשים, מדובר בלימודים פשוטים שנעשים בדרך כלל פעם או פעמים בשבוע בשעות הערב, כאשר ניתן לבחור את רמת הלימודים. לימודי קונדיטוריה יכולים להיות למטרה מקצועית אבל הם בהחלט יכולים להיות לימודי פנאי כדי לפתח תחביב חדש טעים ומרענן.

אם אתם חובבי קינוחים מושבעים, שלא רוצים להתפשר על פחות מהטוב ביותר, והייתם גם רוצים לדעת כיצד להכין בעצמכם את כל המתוקים האלו, עם הקצפת והשוקולד, עם החמאה והסוכר, אין ספק שלימודי קונדיטוריה יכולים לעשות אתכם מאוד מאושרים ומי יודע אולי תגלו כשרון חבוי בתוכם, אולי תבינו שבעצם הייתם רוצים לפתוח קונדיטוריה משלכם ולהתחיל למכור לאנשים אחרים את המתוקים והקינוחים שעשיתם בעצמכם.

לימודי קונדיטוריה מתאימים לכל הגילאים החל מהחייל שהשתחרר מהצבא והוא מעוניין לפתוח בית קפה וכלה בגבר או אישה בני החמישים פלוס שמעוניינים לפתוח בקריירה שנייה שהינה קצת יותר יצירתית ומאתגרת מישיבה במשרד כל היום.

בלימודי קונדיטוריה כמו בכל סוג אחר של לימודים מעשיים חשוב לבדוק את רמת הקורס, מי המרצה שמעביר אותו, מה הניסיון שיש לו, אלו קינוחים נלמדים במהלך הקורס, מה הוא הידע הבסיסי הדרוש כדי להתחיל בלימודי קונדיטוריה במיוחד אם מדובר בלימודים לצורך הסבה מקצועית.

כמו כן חשוב לבדוק באיזה מקום מועברים הלימודים, מה הוא הציוד שדרוש ללימודים ומה הניסיון שיש לשף שמעביר את הלימודים. המלצות מאנשים שעברו את לימודי הקונדיטוריה הן חשובות מאוד להצלחת הלימודים, לכן כדאי לבקש ולשמוע המלצות על השף שמעביר את הלימודים ולהחליט על מקום הלימוד בהתאם להמלצות ולציפיות שלכם מהלימודים.

קורס קונדיטוריה - בית ספר לבישול של דן גורמה.

 





 
     
     
     
   
 
אודות כותב המאמר:
 
     
   
 

מאמרים נוספים מאת אבי רני

מאת: אבי רנילימודי תעודה ומקצוע20/05/102199 צפיות
בית ספר לבישול מלמד את מקצוע הטבחות החל מהשלב הראשון ועד לרמת השף, בית הספר מעביר הדרכה עיונית במקביל להדרכה מעשית במקצועות הבישול ובנוסף לכך הוא גם מכין את הטבח לעבור את המבחנים הממשלתיים לקבלת תעודת שף.

מאת: אבי רניתכשיטים11/05/102703 צפיות
יהלומים נחשבו מאז ומתמיד לא רק כקישוט לתכשיט יפה, אלא גם כסחורה בטוחה לעתיד, היהלומים הם נכס לכל דבר ועניין והם עוברים מדור אחד לדורות הבאים, בתקופות של אי ודאות פיננסית, או של מיתון כלכלי שיכולות להימשך גם שנים ארוכות ערכם של היהלומים רק הולך וגובר בעוד הערך של הכסף הולך ויורד.

מאת: אבי רניבתים משותפים10/05/102834 צפיות
מיקומה המצוין של העיר יבנה באזור המרכז בשפלת החוף, 10 ק"מ ממכון וויצמן, 7 ק"מ מנמל אשדוד, 6 ק"מ מחופי הים ו-25 ק"מ מתל אביב, נותן לה יתרון גדול בנגישות למפעלים ועסקים ומאפשר לזוגות צעירים המחפשים דירה מגוון רחב של מקומות עבודה.

מאת: אבי רניעיצוב אופנה 07/04/102430 צפיות
מעבר לעגילים, שרשראות וקישוטים אחרים, הצמידים נחשבים לתכשיטים המלכותיים ביותר, אולי בגלל שבעבר רק הנשים העשירות, או בנות המעמד הגבוה הקפידו להשלים את הופעתן המטופחת באמצעות ענידת צמידים תואמים.

מאמרים נוספים בנושא בישול ואפיה

מאת: אבי דוידיבישול ואפיה12/11/183978 צפיות
חולמים להגיש ארוחה ביתית ברמה של מסעדה אך אנכם יודעים לבשל? עם שירותי שף עד הבית תוכלו להגיש לאורחים שלכם ארוחה מדהימה מבלי לבלות אפילו שעה אחת במטבח.

מאת: SEOMANבישול ואפיה28/04/183365 צפיות
מהו בית בד וכיצד ניתן לדעת האם בית הבד מייצר את שמני הזית בצורה טובה, בריאה ואיכותית? כל מה שרציתם לדעת על תהליך הכנת שמן הזית בבתי הבד השונים ועל סגולותיו של שמן הזית בהוספתו בבישול.

מאת: דודישבישול ואפיה20/03/174566 צפיות
את המיתוס הגורס שעל מנת להכין פסטה טובה באמת צריך להיות נצר למשפחה איטלקית באתי לנפץ, למרות שאני האמנתי בו בכל ליבי במשך תקופה ארוכה מאוד.

מאת: דודישבישול ואפיה16/03/164144 צפיות
ידע זה כוח, וידע יאפשר לכם באמת להיות טבעונים. ללא הידע אתם עלולים להישבר מהר מאוד ולהרגיש אין לכם מה לאכול או אף לסבול מחסכים תזונתיים שממש אין סיבה שיהיו לכם

מאת: עידן שלומןבישול ואפיה21/10/152721 צפיות
העולם הקולינרי בישראל הופך להרבה יותר מקצועי ואיכותי כאשר בבתים ישראלים רבים כבר לא מסתפקים בסטים בסיסיים של כלי בישול, אפייה והגשה שלהם, אלא בציוד מודרני מעוצב שמוסיף לחוויה עצמה.

מאת: ענת אמרבישול ואפיה17/09/152091 צפיות
אנחנו מבינים ויודעים כמה קשה לתמרן בין זמן המשפחה, לעבודה לבין כל מה שמסיבת יום הולדת דורשת. אנחנו גם יודעים שאת רוצה מסיבה יפה, שילדך יהנה ממנה ותוכלו להיזכר בה בתמונות גם עוד שנים ארוכות.

מאת: ירון כהןבישול ואפיה29/12/142267 צפיות
אם אתם מוכשרים באפיה ורוצים להעשיר את המטבח שלכם במאפים נפלאים ללא גלוטן תמצאו באתר המאפים של תמר מגוון מתכונים ללא גלוטן למאכלים פשוט נפלאים. תוכלו למצוא באתר של המאפיה של תמר מגוון מתכונים אנינים ומעולים שכולם מתכונים ללא גלוטן ביניהם תמצאו מאפים מתוקים ללא גלוטן, מאפים מלוחים ללא גלוטן, עוגיות ללא גלוטן ועוגות ללא גלוטן. לקבל באתר ידע נרחב תמר עברה מסלול לימודים מכובד בקונדיטוריה והיא חולקת את הידע הנפלא הזה באתר.

 
 
 

כל הזכויות שמורות © 2008 ACADEMICS
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported

christian louboutin replica