ידעת שאפשר להכין פאדג' טעים במהירות ובקלות באמצעות המיקרוגל שלך? שימוש במיקרוגל שלך כדי להכין פאדג' יכול לתת לך תוצאות נהדרות. זה קל, פשוט, טעים ומהיר – מה שעושה את זה מושלם להפסקת 4:20.
להלן כמה טיפים:
- השתמש בכף עץ או סיליקון בתור כפית ערבוב.
- השתמש בקערה שמתאימה למיקרוגל. רק בגלל שקערה עשויה מפלסטיק לא אומר שהיא בטוחה לשימוש במיקרוגל.
- תן לפאדג' להתקרר לחלוטין לפני שאתה חותך לריבועים.
- אחסן את הפאדג' במיכל אטום.
הנה 3 המתכונים להכנת פאדג במיקרוגל האהובים עלי.
שוקולד קלאסי:
- חצי כוס קקאו
- חצי קילו אבקת סוכר
- חצי כוס חמאה
- רבע כוס חלב
- כפית אחת של וניל
מערבבים קקאו ואבקת סוכר בקערה. פורסים את החמאה לפרוסות ושמים מעל. יוצקים מעל הכל חלב אבל לא מתערבבים. מכסים ומבשלים 2 דקות במיקרוגל על עוצמה מלאה. מוסיפים וניל ומערבבים היטב עד למרקם אחיד. יוצקים לתוך כלי משומן ומקריים במשך 90 דקות עד שזה נהיה קשיח. חותכים לריבועים ועושים 64 חתיכות של פאדג' שוקולד טעים!
דרך רוקדי
- 2 כוסות של שבבי שוקולד
- חצי ליטר חלב מרוכז ממותק
- כפית תמצית וניל
- 3 כוסות של מרשמלו מיניאטורי
- חצי כוס שלאגוזי מלך קצוצים דק
שמים את הפירורים והחלב המרוכז בקערה, מחממים במיקרוגל על עוצמה גבוהה במשך דקה ומערבבים. חלק מהפירורים עלולים לשמור על הצורה שלהם -אם יש צורך, אחרי שעירבבת חמם במיקרוגל 10-15 שניות נוספות עד שהם נמסים והמרקם נהיה חלק. מערבבים עם תמצית וניל. מקפלים פנימה מרשמלו ואגוזים. מכניסים הכל לכלי משומן ושמים במקרר עד שמוכן.
שוקולד פקאן
- ק"ג אבקת סוכר
- 2 כפיות וניל
- כוס חלב מרוכז
- כוס חמאה
- כוס פקאנים קצוצים
- כוס אבקת קקאו
מערבבים סוכר וקקאו בקערה. מוסיפים חלב וחמאה, בלי לערבב. שמים במיקרוגל על עוצמה גבוהה למשך 4-6 דקות. מערבבים עם הוניל והפקאנים. מערבבים ויוצקים לתוך צלחת אפייה מרובעת. מכניסים למקרר עד שזה מוכן.