גם אם אנחנו שולחים לבדיקת מעבדה, ואנחנו יודעים אילו חיידקים יש במזון, לא תמיד אנו יודעים כיצד לפרש את תוצאות המעבדה. מאמר זה, עוזר בפענוח של תוצאות המעבדה המיקרובאליות.
למאמר המלא...
|
|
בשנים האחרונות קיימת סברה כי עבודה עם כפפות במפעלי מזון אינה יעילה במניעת זיהומים במזון, דבר הנתמך על ידי מסקנות משרד הבריאות, בהן גם כן נכתב, כי כפפות יכולות להזיק יותר מאשר להועיל.
למאמר המלא...
|
בעידן שכולם מדברים על הצורך בשיפור השירות ואיכות המוצר ,מיליוני עובדים בכל רחבי העולם,בכל מגוון ענפי הייצור והשירותים,פועלים כיום תחת מטרית ה-ISO וחדירתו לשוק מעמיקה ומתרחבת כל הזמן.
למאמר המלא...
|
מערכת אבטחת איכות או באנגלית Quality Assurance, היא הגדרה הכוללת בתוכה את מגוון התהליכים והשלבים המבטיחים את איכותו של מוצר בטרם הוצאתו לשוק ושיווקו לצרכן.
שאיפה לשיפור מתמיד, מצויינות ועמידה בדרישות ובציפיות הלקוח תעניק יתרון בשוק תחרותי.
למאמר המלא...
|