זה לגמרי לא ברור מאליו כי יין מגיע אל האנשים בצורה כה מגוונת ועם שלל של טעמים שיכולים להתאים לכל סוג של חיך בצורה פרטנית כמעט. ענף היין הוא כזה אשר קיים מאז שהאדם הכיר לעצמו את השיכר, ועם הזמן שחולף לו אנשים כבר יודעים ללמוד ולהכיר את הטעם האישי שלהם ביין בעולם שכולל הרבה מאוד סוגים של יינות שמאפשרים להתאים את היין אל כל סוג של מנה ושעה.
דבר אחד נוסף התפתח לו עם הזמן בכל הנוגע אל עשייה עצמאית של מוצר תעשייתי, וזה הרצון להכין בצורה עצמית את היין עם רכישה של מיכלי נירוסטה שבהם מעבירים את היין את התהליך של התסיסה עד להיותו מוכן לשתייה.
איך מייצרים יין בבית
להכין יין מצריך הרבה מאוד סבלנות וגם השקעה כספית לא קטנה. צריכים למצוא את המקום השקט הזה שבו יכולים ליהנות מכל שלב ושלב שבו היין נמצא, ולצד למידה של כל השלבים הנדרשים בצורה מפורטת יכולים להיכנס אל עולם מאוד מסקרן שהשכר שלו הוא יין שנעשה בצורה עצמית לצריכה פרטית בלבד.
זה כמעט מדהים לחשוב כי הכל מתחיל מבציר של ענבים מסוג נבחר, אבל זה כל סוד הקסם של יין וכיצד שכל אחד יכול לפרש לעצמו את התרכובת שאיתה הוא מכין לעצמו את היין שהוא הכי אהב. השימוש עם מיכלי תסיסה הוא הכרחי עבור השלב של התסיסה ולאחר מכן רצוי כי גם יהיה מיכל ייעודי עבור תהליך של היישון ועד לזמן שבו יכולים להעביר את היין המוכן אל בקבוקים בתהליך של ביקבוק שעבורו צריכים גם כמה בקבוקים ייעודיים שבהם יכולים להניח את כמות היין המוכן בצורה נאותה .