חפש מאמרים:
שלום אורח
23.12.2024
 
   
מאמרים בקטגוריות של:

   
 

שאלות נפוצות על קנאביס רפואי

מאת: רונית מיכאליסרטן12/11/20142546 צפיות שתף בטוויטר |   שתף בפייסבוק

מהו קנאביס רפואי?

רבים מכירים את התדמית השלילית של הצמח מבלי להכיר את ההשפעות החיוביות והחיוניות של הקנאביס על גוף האדם. החומר אסור לשימוש בישראל ללא מרשם רופא מפורש, מדובר בסם המוגדר כמסוכן, אך כאשר עושים בו שימוש מפוקח מדובר בתרופה טבעית בעלת יכולות מדהימות. הקנאביס הרפואי גדל תוך הקפדה על טכניקה אורגנית תוך השמת דגש על רכיבים רפואיים פעילים, העדר שימוש בכימיקלים ואיכות החומר.

האם שימוש בקנאביס רפואי מתאים לכלל החולים?

זוהי תרופה הניתנת תחת מרשם רופא, אין מדובר בפתרון קסם בעבור כלל החולים. קנאביס רפואי מביא עמו אפשרות לשיפור משמעותי באיכות החיים בעבור חולים רבים, אם אתם סובלים מהתסמינים הבאים ייתכן מאוד כי קנאביס מתאים לכם :

1. כאב כרוני חזק.

2. בחילות ואבדן תיאבון.

3. הפרעות שינה.

4. דלקות חוזרות וזיהומים.

5. חרדה.

6. התכווצויות שרירים.

הקנאביס אידאלי לשימוש במקרים של דלקות פרקים, בקרב חולי סרטן, חולים במחלת האיידס, חולים במחלות כבד, טרשת נפוצה, מחלת הנפילה, מחלת קרוהן, פרקינסון, דיכאון, הפרעות קשב וריכוז ועוד.

מתי לא כדאי להשתמש בקנאביס?

השימוש בחומר אינו מומלץ בעבור נשים בהריון או נשים אשר מתכננות הריון בקרב, נשים מניקות. כמו כן, מטופלים בעלי רקע של הפרעות נפשיות או דיכאון עלולים לסבול מהחמרה במצב הנפשי בעקבות השימוש בקנאביס. מטופלים בעלי אלרגיה לעישון יתבקשו לצרוך את החומר ללא בצורה אחרת.

כיצד ניתן לקבל קנאביס רפואי בישראל?

הזכאות לשימוש בחומר מותנית בקבלת מרשם רופאי ואישורים מתאימים, עם סיום קבלת כל האישורים הדרושים והנפקת המרשם יש לפנות אלינו למטרת מימוש המרשם וקבלת החומר. את הקנאביס הרפואי מגדלים בתנאים משופרים למטרת הבטחת איכות החומר וריכוז גבוה של חומרים פעילים.

 





 
     
     
     
   
 
אודות כותב המאמר:

רונית

 
     
   
 

מאמרים נוספים מאת רונית מיכאלי

מאמרים נוספים בנושא סרטן

מאת: amirdadon90סרטן21/03/171957 צפיות
אין ספק שאחת מהמחלות המטרידות ביותר בעידן שבו אנחנו חיים זו מחלת הסרטן על כל גווניה השונים.

מאת: ravivorסרטן25/02/153563 צפיות
צריכים לעבור בדיקת קולונוסקופיה? רגע לפני כדאי לדעת שיש שני סוגים עיקריים של בדיקות - הרגילות והווירטואליות. על ההבדלים בין הסוגים במאמר שלפניכם.

מאת: ניר נתנזוןסרטן28/09/143102 צפיות
סרטן העור הוא תופעה נפוצה ההולכת ומתפשטת ברחבי העולם. החור באוזון במקביל לעלייה בזמן הנופש והחופש שנובע מעלייה באיכות החיים, מובילים יותר ויותר אנשים להיחשף לשמש בצורה יותר ויותר רחבה.

מאת: Shiraסרטן17/06/145135 צפיות
מחלות עור הן חלק מענף הדרמטולוגיה ברפואה שמתעסק במחלות עור שונות. העור הוא החלק הגדול ביותר בגוף, והוא מהווה את המעטפת החיצונית לשמירה על הגוף כולו. העור בנוי משלוש שכבות שונות. הראשונה מכונה אפידרמיס, האמצעית מכונה דרמיס והשכבה התחתונה מכונה היפודרמיס. מחלות העור הנפוצות ביותר הן אלה שפוגעות בשכבה העליונה. בשכבה זו יש את הכמות הגדולה ביותר של פתולוגיות, מכיוון ששכבה זו חשופה לעולם החיצוני, שממנו מגיעות רוב הסיבות למחלות העור השונות.

מאת: יוסי קרמר סרטן15/02/149117 צפיות
לוקמיה. מהי הסיבה ללוקמיה? לוקמיה היא תופעה פיזיולוגית שמטרתה השמדה עצמית פנימית לשם מימוש הרצון למות. לוקמיה מחולקת לשתי תופעות פיזיולוגיות, אחת שנפוצה בקרב הילדים הנקראת לימפוציטית ואחת שנפוצה אצל מבוגרים הנקראת מיאלואידית. המשך במאמר...

מאת: eli levyסרטן21/11/138884 צפיות
מבין הסימנים השכיחים לסרטן הפרוסטטה בולטים ליקויים במערכת השתן. ליקויים אלו מורגשים ע"י המטופל ולכן קל להבחין בהם. יחד עם זאת, שכיחות סרטן הפרוסטטה הולך ועולה עם גיל המטופל, כאשר בד בבד, ללא קשר לקיומו של סרטן זה, שכיחים גם ליקווים בתפקוד המיני ובמערכת השתן.

מאת: eli levyסרטן27/10/138465 צפיות
סרטן זה נפוץ יותר בקרב גברים בני 50 ומעלה וניתן לאתרו כבר בשלב מוקדם ע"י בדיקה רקטאלית תקופתית של אחת לשנה. בבדיקה זו ממשש הרופא את בלוטת הערמונית ואומד את גודלה. בהתאם לממצאים הללו הוא מקבל החלטה בנוגע להמשך התהליך. חשוב לציין כי באופן טבעי בלוטת הערמונית מוגדלת יותר בקרב גברים בני 50 ומעלה מאשר בקרב גברים צעירים

 
 
 

כל הזכויות שמורות © 2008 ACADEMICS
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported

christian louboutin replica