חפש מאמרים:
שלום אורח
22.12.2024
 
   
מאמרים בקטגוריות של:

   
 

היכן מגיע למיצוי פוליסת הביטוח שלנו, בשעת אמת בלבד

מאת: דורון עמיתניהול02/09/2013884 צפיות שתף בטוויטר |   שתף בפייסבוק

אנחנו כול כך עקשנים לשלם את פוליסות הביטוח שלנו.

אנו מוכנים לוותר על תשלומים אפילו למוסדות אבל חס וחלילה לא לוותר על תשלום פוליסת הביטוח שלנו.

ולא משנה עם זה ביטוח חיים, ביטוח בריאות, פנסיה, אובדן כושר עבודה, הביטוח לעסק, וכ"ד.

למדנו כי ביטוח נותן לנו בטחון מלא כי בשעת צרה הביטוח יעמוד לצדנו ויקיים נאמנה את כול מה שהתחייב עבורנו.

כמי שעוסק ב ייעוץ עסקי אני ער לפרסומים הענקיים שמפרסמות חברות הביטוח רק בוא נעשה ביטוח כזה או אחר וכמובן לסוכני הביטוח אשר תפקידם להחתים אותנו על טפסים עם מילים צפופות שגם אם נרצה לקרוא ולהבין לא נוכל בגלל המילים הקטנו "קטנות מאד הכתובות שם"

אז שלא! חברות הביטוח ששות בשמחה וגאווה להנפיק לנו פוליסות, לגבות מהבנק את הוראת הקבע החודשית, לאיים עלינו שאנו לא משלמים, אבל שאנו מגישים תביעה לחברת הביטוח! כאן מתחיל הסיפור, סיפור שיכול לקחת זמן קצר או סיפור שיכול לקחת שנים על גבי שנים.

כ מי שנותן ייעוץ עסקי כול תביעת ביטוח ע"י לקוח מתקבלת אצל החברה כ"הלקוח מרמה" ולמעשה ממבוטח המשלם את הפרמיות בקנאות רבה הופך המבוטח "הלקוח" של חברת הביטוח ללקוח "שקרן" שמנסה לרמות ולעשוק את חברת הביטוח, ולכן הפנייה חזרה מול התביעה "תוכיח שאחותך לא ???????) ומכאן מתחילה סאגה של הוכחות, ואם ההוכחות לא מספיקות המבוטח נאלץ לגשת לעורך דין או לחברת מאכרים שינהלו את הסאגה מול חברת הביטוח, ואז מ-100% תביעה מתחילים לשבת על המבוטח "פרזיטים" הנהנים מכספו. ומה בסך הכול רצה המבוטח? לממש את תביעתו כפי שהובטח לו ברכישת הביטוח.

כ יועץ עסקי אני יכול להצביע על מענה של חברות ביטוח רק לא לשלם את התביעה המתבקשת, "טופס שאלון הבריאות לא מולא נכון ולכן לא מגיע לך התביעה" " התביעה שלך מתייחסת לתקופה שההתיישנות כבר קיימת עליה ולכן לא מגיע לך סכו התביעה" "לא סיפרת לנו כי לפני כריתת הפוליסה הייתה חולה ב-X " "לא ידידי בסעיף זה לא ביטחת את עצמך ולכן לא מגיע לך אגורה"  "הפוליסה לא מכסה את נושא תביעת הביטוח שלך" וזה עוד לא הכול מסתבר כי חברות הביטוח מפעילות חוקרים ברמה לא רק של עיכוב בגלל סעיפים בפוליסה אלא אנשים אשר נשלחים לעקוב אחרי תובעים כמו אלה שנשלחו לעשות "תקר" במכוניתו של מבוטח ולצלם אותו מחליף גלגל אחרי שהגיש תביעה לביטוח שהוא לא יכול לתפקד עם כאבים בכתף" או מי שלא יכול לעבוד והגיש תביעה בגין אובדן כושר עבודה הוצעה לו עבודה בסכום יפה על מנת שיקבל אותה וכך חברת הביטוח תוכיח כי אכן המבוטח שהגיש תביעה על עובדן כושר עבודה אכן עובד.

נכון, יש מקרים שאנשים באמת מנסים לשטות את חברת הביטוח, זה לא חדש! אבל האם רוב אוכלוסיית המבוטחים בישראל צריכים לסבול או להרגיש כי חברות הביטוח פועלות נגדם בחוסר אמון, ומיום הגשת תביעה הלקוח הופך מ"לקוח" לחזקת "גנב".

 





 
     
     
     
   
 
אודות כותב המאמר:

דורון עמית יועץ שיווק..

 
     
   
 

מאמרים נוספים מאת דורון עמית

מאת: דורון עמיתיזמות עסקית08/06/141550 צפיות
האם אפשר לפתוח עסק בלי כסף? אולי? מה שבטוח שעסק הנפתח ללא הון עצמי של היזם או הבעלים לא יכול להחזיק לאורך זמן, עסקים לא שורדים בגלל שלא מתכננים אותם נכון והרצון לפתוח את העסק גובר על ההגיון לעשות את העסק בבטחון המקסימלי שלו.

מאת: דורון עמיתהלוואות20/05/141232 צפיות
הבנקים בישראל שינו מגמה, היום הם תומכים ב לתת אשראי לעסקים קטנים ובינוניים, האמת שההחלטה והמדיניות נכונה, הסיכון בפיזור אשראי לעסקים קטנים ובינוניים הוא נמוך שלא כמו בתאגידים הגדולים, היכן נכנסת הסוכנות היהודית לכול הסיפור הזה

מאת: דורון עמיתשיווק20/04/143376 צפיות
איך צריך לעשות שיווק לעסקים קטנים, האם שיווק בעסקים קטנים ובינוניים דומים לשיווק בעסקים וחברות גדולות

מאת: דורון עמיתיזמות עסקית14/04/141190 צפיות
עולם העבודה משנה כוון, הרבה מאד שכירים חייבים לקחת מגמה זאת ברצינות ולא להשען על התאוריה של שכיר, קבוע, בטוח וכ"ד

מאת: דורון עמיתייעוץ עסקי11/04/141210 צפיות
חשיבות העובד בעסק או בארגון אין לה אח ורע, השאלה כיצד אנו מקשרים בין הצורך והיכולת האנושית לבין הטרדות המרובות הפוקדות כול עובד ועובד

מאת: דורון עמיתייעוץ עסקי04/04/141128 צפיות
אם כמנהלים או בעלי עסקים נצליח לדעת להתמודד מול גחמות העובדים אזי נוכל ליצור סביבת עבודה נכונה אשר לשמה הוקמה החברה או העסק.

מאת: דורון עמיתייעוץ עסקי03/04/141232 צפיות
למעשה, לא צריך לפתוח עסק, להשקיע, לעבור את כול התלאות היום יומיות, מספיק להיות עובד ציבור או לעבוד בחברה ציבורית

מאמרים נוספים בנושא ניהול

מאת: עוזי פלגניהול17/05/201640 צפיות
ארגון עסקי בכל גודל, נדרש לבצע שינויים והתאמות במהלך חיו העסקיים. תדירות השינויים וגודלם נגזרים ממטרת השינויים, שאת רובן ניתן לסווג כצורך: בפתוח עסקי, שיפור וייעול תהליכים עסקיים קיימים, התאמות לתנאי התחרות בשוק ועוד. במאמר הנוכחי אתייחס לשני חוקים מתחום הפיזיקה של אייזיק ניוטון, ונבצע דרכם אנלוגיות בתחום הניהול העסקי ונזהה "זיקה בין פיזיקה וניהול עסקי", אך לפני כן נגדיר מספר מושגים מתחום הפיזיקה.

מאת: עוזי פלגניהול16/05/201826 צפיות
תוצר ניהולי הוא התוצאה המתקבלת מפעילות ניהולית. תוצר ניהולי המשיג את מטרתו הוא תוצר אפקטיבי ולהיפך, תוצר ניהולי אשר יוצר תוצאה בעייתית, ההופכת בעצמה לבעיה ואף יוצרת בעיות נוספות, הוא "וירוס ניהולי" ברמות חומרה שונות, ובתור שכזה יש לטפל בו למניעת נזק חמור למערכת. "ווירוס ניהולי" לא נוצר בכוונה תחילה.

מאת: עוזי פלגניהול16/05/201768 צפיות
הנעת עובדי הארגון העסקי במטרה להשגת בצועים עסקיים משופרים, צריכה להיות אחת המטרות המרכזיות בכל אסטרטגיה ניהולית עסקית, ההשקעה בפתוח עובדי החברה היא אחת ההשקעות החשובות והמשתלמות ביותר לכל ארגון עסקי. לא מספיק שעובדי החברה יהיו משכילים, מיומנים ומנוסים, חשוב שכל הכישורים והתכונות שצוינו, יבואו לידי ביטוי באופן חופשי ושוטף בהתנהלות העובד הבודד והארגון.

מאת: עוזי פלגניהול16/05/201573 צפיות
במאמר זה רוכזו תובנות המתייחסות לסיטואציות שונות בתחומי הניהול. הנושאים מוצגים באופן מטפורי לעיתים באופן אירוני או אבסורדי באנלוגיה לתהליכי הניהול העסקי הנדרשים. בחרתי בדרך זו להציג ולהסביר תהליכים ואירועים בניהול עסקי שקשה היה להסבירם או להבינם, בעקר לחסרי ניסיון ניהולי עסקי.

מאת: עוזי פלגניהול03/05/201455 צפיות
"השער האסטרטגי", הוא השער שדרכו אמורים להיכנס לעסק, תוצרים של החלטות אסטרטגיות כבדות משקל לעתידו של העסק. משמע נדרש שיקול דעת מעמיק לגבי כל מה שנדרש לעבור דרכו. נדרש סוג סינון צפוף שימנע כניסה של מזיקים

מאת: עוזי פלגניהול03/05/201315 צפיות
עסק הוא מפעל חיים והוא קרוב לליבנו, מאידך בעסק צריך לטפל לא דרך הלב. נדרשת דרך, כלים ותהליכי ניהול מסודרים ושיטתיים. אף אחד מאתנו איננו מושלם ואיננו צריך לדעת הכול. גם אם אנחנו יודעים, קשה לנו לטפל בנושאים הקשורים בנו רגשית, מאחר ואיננו אובייקטיבים כלפי עצמינו וכלפי הקרובים לנו.

מאת: עוזי פלגניהול03/05/201232 צפיות
הדברים הנכונים לעסק הם לא תמיד ובהכרח: הדברים שהמנהל אוהב לעשות, או יודע לעשות, או רוצה לעשות, או יכול לעשות. הדברים הנכונים לעסק הם הדברים הנדרשים והקריטיים לעסק. בלעדיהם העסק יישחק, יתקע או יקרוס.

 
 
 

כל הזכויות שמורות © 2008 ACADEMICS
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported

christian louboutin replica