הם גדלו בחווה די מרוחקת. ההורים שלהם בחרו חיי שקט וריחוק, הרחק מהעיר הרועשת והעשן, בהרי הגליל הקרירים והנעימים שבהם אפילו ימי הקיץ החמים והאיומים עוברים בקלילות עם רוחות קלות המלטפות את העור ומרגיעות את הנשמה. הם גדלו כילדי פרא, רצו בין הרים ובין סלעים, רכבו על כבשים ועיזים, חלבו פרות במו ידיהם, חבצו חמאה וגיבנו גבינה. למדו בעצמם את שמות הפרחים ושמות הציפורים, הכירו את כל העלים ולמדו להשתמש בהם לתיבול ולבישול, ולמדו לרקוח בעצמם ריבות מפירות הבר. את הלימודים בבית הספר השאירו רק למה שהיה חובה. את הלימודים האמתיים עשו בטבע. גם את האנטומיה של בעלי החיים למדו בעצמם, ולא פלא ששניים מהם גדלו ומצאו עצמם בתחומי הרפואה.
אבל בדרך, כשהיו צעירים ויצאו אל העולם הגדול ורצו לטעום את חיי העיר הגדולה לפני שיחליטו אם הם נשארים ובוחרים גם הם, כמו הוריהם לפניהם, את חיי הבר והפרא, החליטו ארבעתם להקים עסק משלהם שיתמוך בהם בתחילת דרכם ביציאתם אל העולם הגדול.
הם בחרו במה שידעו לעשות הכי טוב. הם הקימו יחד קייטרינג חלבי משפחתי, קייטרינג חלבי ירוק שהתבסס על תוצרת שלהם. תוצרת החווה המשפחתית שלהם. מה שגידלו בחווה ומה שגדל בסביבותיה באופן טבעי. קייטרינג חלבי שידע לנצל את כל מה שתמיד עשו וידעו לעשות עוד כשהיו ילדים, קייטרינג חלבי ששימר את הטעמים איתם גדלו ואותם פיתחו, קייטרינג חלבי ששמר אותם יחד ועזר להם לעבור את שנות הלימודים ולהסתגל לשינויים בחיי הבגרות שלהם. הם פיתחו ושיכללו את המנות, הם יצרו קייטרינג חלבי שהיה ירוק במהותו לא רק כי מנותיו היו כאלו אלא בעיקר כי התפריט אותו הציעו ללקוחותיהם היה מורכב כולו מגיבוש ילדותם, איחוד משפחתם ותמיכת הוריהם לא רק בגידול הירוק בחווה אלא גם בעזרה במטבח ובניהול קייטרינג חלבי כעסק משפחתי לכל דבר.
בהמשך, כשאחד האחים הפך וטרינר, ואחותו רופאה, וכשאח נוסף יצא לטייל בעולם ואח נוסף המשיך את לימודיו, שימרה המשפחה את העסק של קייטרינג חלבי כעסק משפחתי משותף, והחווה גדלה כאשר נוספו למשפחה משפחות וילדים.