עונת הקיץ היא עונת החתונות והעונה הכי עמוסה לכל קייטרינג בארץ. זו העונה שכל מי שיכול לדחות את החגיגות שלו אליה תמיד יעדיף לדחות אותן, כי תמיד נחמד יותר לחגוג באוויר הפתוח במקום להצטופף באולם, וגם אם חוגגים בר מצווה או יומולדת, אף אחד לא מחייב שאת המסיבה עצמה יחגגו ביום החג עצמו. תמיד אפשר לערוך מסיבה בתאריך שנוח ועדיף לחוגגים. לכן הארץ הופכת בקיץ לאולם אירועים אחד גדול. בכל פינה ועל כל עמוד יש שלט המכוון את התנועה לחתונה או אירוע של מאן דהוא.
אבל דווקא בעונה המטורפת והעמוסה הזו היא החליטה לנצל את העסק המשפחתי של קייטרינג חלבי שלהם לשימוש חדשני. השנה היא תפתח קייטנה. קייטנת שפים צעירים. קייטרינג חלבי כבר יש להם. קייטרינג חלבי שנכנס לפעילות משעות אחר הצהריים המוקדמות כמעט בכל יום. העומס כבד, זה נכון, אבל הבקרים פנויים, והילדים מתרוצצים, ותמיד אפשר להציע פעילויות נוספות, וזה לא שבמשך השנה העומס כזה כל הזמן. אז הקיץ יהיה עמוס וקשה. לא יקרה כלום. זה רק יעזור לעבור את השנה בקלות יחסות לעומת שנים קודמות ואולי יפתח צוהר לרעיונות חדשים.
היא החלה בפרסום קייטנת קייטרינג חלבי לשפים צעירים. מהר מאוד גילתה שהביקוש רב מכפי יכולתה. מסתבר שילדים אוהבים לשחק באוכל. ילדים פשוט אוהבים להיות במטבח וליצור. בכלל ליצור. היא הרחיבה את המטבח שתכננה לשימוש הקייטנה, והצליחה להגדיל את נפחה של קייטנת קייטרינג חלבי, וכך נפתחה עם תחילת החופשה הקייטנה הראשונה שלה, קייטנת קייטרינג חלבי שלימדה ילדים בני 8-12 לבשל פסטות ברטבים לבנים ואדומים, לאפות פיצות עם תוספות משונות, על פי טעמם של הילדים, ולהכניס ולהוציא מיני מאפים מהטבון. קייטרינג חלבי כקייטנה היה לקונספט חגיגי שהפך את הילדים לשפים צעירים בביתם אבל לרעיונאים צעירים וכותבי מתכונים חדשים, המחדשים על פי טעמים שאנחנו הגדולים אולי כבר שכחנו, או לא רוצים לזכור...
בכל מקרה, רעיון של קייטרינג חלבי כעיסוק לילדים וכנושא למידה הוכיח עצמו כהצלחה עצומה ותבנית מופלאה לשימוש נוסף בתשתית של קייטרינג חלבי קיים.