כשחשבה מה תרצה לעשות כשתהיה גדולה, תמיד חלמה על שמלות חתונה, עיצובים וארגון כל מה שצריך כדי שהכל יהיה מושלם לפני, במהלך ואחרי האירוע. היא מאוד אהבה לבן ותמיד רצתה לעצב הכל בלבן. מעולם לא חשבה על שום דבר שקשור לאוכל. גם לא נמשכה להכנות אוכל, בישולים או אפייה. כל מה שקשור למטבח מעולם לא משך אותה באופן מיוחד.
ואז החיים האמתיים הגיעו, והיא הגשימה את חלומותיה, או לפחות כך חשבה, והחלה לעצב אירועים. ובאמת השתמשה בלבן ככל שיכלה. ולאט לאט גילתה שהיא רוצה שגם האוכל המוצע ישתלב כחלק מהעיצוב. היא עבדה בתיאום מושלם עם כל ספקי הקייטרינג שלה, אבל זה הפך להיות מורכב ומסובך.
ותוך כדי הרכבת שולחנות וקישוטי במה, קישוטי תפאורה ותאורה, החלה לחלום ולעצב גם את ההגשה ואת המנות, והחלה להתנסות בהכנתן. ותוך זמן קצר גילתה שהיא יודעת בדיוק מה היא רוצה.
את הארגון להקמת קייטרינג חלבי לא לקח הרבה זמן להקים. עם העזרה המקצועית הנכונה, האנשים הנכונים לעבוד אתה, ותוך זמן לא רב בנתה לעצמה עסק נפלא של קייטרינג חלבי שידע לספק את השירות הכולל של קייטרינג חלבי משלב ההקמה של האירוע ועד סגירתו, כולל הכנת האוכל על פי תפריט עשיר ומגוון שנקבע בהתאמה מלאה עם הלקוחות. קייטרינג חלבי עשיר, רב גוני, עם היצע שנע בין אוכל חלבי מהמטבח האיטלקי לאוכל חלבי של המטבח הצרפתי, ובמקומות בהם זה התאים אז המטבח הבלקני שלט במלוא עצמתו.
כל אירוע הפך להיות יצירת מופת של שילוב בין המטבח של קייטרינג חלבי על פי התפריט שהוזמן על ידי הלקוחות לבין העיצוב, הן של המקום הן של השולחנות והן של המנות. נדמה היה לכל אורח כי קייטרינג חלבי זה הוא התגלמות האחדות, בניית השלם בכל הקשור לאירוח. קייטרינג חלבי שלוקח על עצמו כל אירוע כמשימה של הבאת מעשה לשלמות על ידי ירידה לפרטים, סגירת קצוות וקשירת מעגלים. מעין פאזל שכל חלקיו חוברו לתמונה אחת, לרגע אחד, לאירוע אחד.