קייטרינג חלבי
הבית הוא המקום הכי אינטימי שלנו. אין מקום בו אנו מרגישים בנוח יותר מאשר בביתנו. עם השנים תכננו אותו כך שיהיה כיף לנו לחזור אליו, כיף לשהות בו וכיף לארח בו. לכן, כשלאחרונה חזרה אלינו תרבות האירוח בבית ועריכת חגיגות במתחם הפרטי, כמו פעם, לפני עידן האולמות והגנים, יש מקום לחידושים. עם זאת, לא תמיד נחמד או מתחשק להתמודד עם כל הארגון שמסביב. בדרך כלל ההעדפה היא האירוח, אבל להשאיר למישהו אחר לדאוג לבישולים, לכלים, לצלחות, למלצרים ולניקיון. במקרה זה, אפשר לחסוך את החלק היקר במשוואה, הקייטרינג. קייטרינג חלבי הוא אידאלי לאירועים קטנים ובעלי אופי אינטימי. אירועים של בין 40 ל- 120 איש.
קייטרינג חלבי מציע מספר נקודות שכדאי לבדוק עוד לפני האירוע, כדי להחליט איך להתכונן לאירוע ולהכנתו:
· מהו אופי האירוע – קוקטייל, ארוחת ערב או מסיבה פרועה. מה הרכב האורחים? האם יהיו ילדים? צעירים? אולי רק מבוגרים? איזה ציוד נוסף דרוש לצורך האירוע? אם יש גם ילדים, האם יש צורך להפעיל אותם?
· בדרך כלל מצויד בכל המכשירים לעמדות קפה, עמדות הגשה, טבון וכו'. במידה ומדובר בבית פרטי גדול ויש דרישה לעמדות נוספות בגינה, יש לוודא שאכן כל הציוד קיים או אם יש צורך להשתמש בספק חיצוני, אפילו לצורך ציוד ישיבה, הגברה וכו', שלא תמיד קייטרינג חלבי מחזיק כחלק מהציוד הקבוע.
· מכיוון ומדובר בבית פרטי, כדאי להשתדל לשמור על צביון הבית ולא לנסות לשנות אותו למשהו אחר, שהרי דווקא בגלל היותו הבית הפרטי של המארחים, הם בחרו לארח בו. קייטרינג חלבי המשתלב באירוח ביתי משתדל להיטמע בתוך הנתונים הקיימים ולהיות חלק מהקיים.
· השתדלו ליצור מספר מקומות, בהם ניתן הפגש ולפטפט ולא רק בישיבה סביב השולחנות, כדי ליצור אווירה זורמת, ולאפשר התערות האורחים זה בזה. קייטרינג לחתונה יציע מספר עמדות שונות לצורך כך.
· כשהאוכל הוא במזנונים ולא בהגשה, דאגו למספר מלצרים שישימו לב מיהם האנשים שלא קמים למזנון, ויגישו להם לשולחן. מסתבר שדווקא באירועים בבית אנשים מרגישים כל כך בבית, שלא בא להם לזוז.