אין כמו חתונה באביב. זו העונה המועדפת, הכי נעימה, הכי רגועה ובאופן כללי כיפית מאד.
האווירה מלאה בניחוחות של פריחה ויש אנרגיה של התחלות חדשות באוויר. אביב מסמל את תחילתה של השנה וסמל זה של התחלה משלים במהותו את החתונה שהיא כניסה במשותף לחיים חדשים.
האביב מתחיל מהראשון במרץ ונמשך עד תחילת ספירת העומר. עונה קצרה למדי, אך אם מתחילים לתכנן מספיק מוקדם אפשר בהחלט להגיע לחתונה במרץ, אם התחלנו לתכנן בנובמבר- דצמבר. בלי לחץ אך גם בלי לחכות יותר מדי.
מהם היתרונות של חתונה באביב?
מזג אוויר מושלם – אין מה להגיד. לא קר ולא חם, אין חשש מגשם או מחום כבד מדי. בשונה מאשר חתונה בקיץ, אפשר לעשות אירוע גם בחוץ (בטבע) בלי שהאורחים יתלוננו על חוסר מזגן או חימום. במזג אוויר כזה מי חושב בכלל על לחגוג באולם? ובכלל, במזג אוויר כזה, כולם מרגישים מאוהבים.
תפריט הקייטרינג – האביב הוא עונה של ירקות ופירות, של דגים ושל שפע. הקייטרינג בדרך כלל עשיר ומלא באפשרויות של מאכלי העונה. קלילות ומגוון, זה מה שצריך להנחות אתכם בבחירת התפריט בחתונת אביב.
שמלת הכלה – העונה הנעימה מעמידה לרשותכם מגוון רחב מאד של עיצובים וגזרות. בהתאם לתקציב תוכלי להשתולל ולהרכיב לך את שמלת החלומות שלך. האביב הוא עונה של התחדשות ויצירה, ולכן נסי למצוא קו עיצובי מקורי שלך, משהו שאת מביאה איתך לתוך השמלה. הבדים לרוב יהיו קלים ורומנטיים, כמו תחרה ומשי.
עיצוב חופה ואולם – האביב הוא עונת הפריחות ויש מגוון עצום של פרחים מהם אפשר לבחור בעונה זו. החל מפרחי שדה פשוטים אך ססגוניים ועד פרחים עדינים יותר המלבלבים רק בעונה זו. העיצוב בחופת אביב צריך להיות אוורירי, רומנטי וקליל. צבעים פסטלים המשלימים את צבעי העונה, עם טאץ' של צבע בהתאם לסטיילינג הכללי והנראות שבחרתם.
חתונה באביב – מתי מתחילים?
במקרה זה אין הרבה הבדיל בין חתונה בקיץ לחתונה באביב. ההכנות מרובות ולוקחות זמן: בחירת בגדים, רישום ברבנות (לאלו שבחרו להתחתן בחתונה מסורתית), עיצוב הזמנה מקורית, בחירת עיצוב חופה ועיצוב אולם, בחירת תפריט וספקים כמו די.ג'י וצלם.
מכל המטלות שצריך לבצע הדבר הראשון שעושים הוא בחירת האולם – כדי לסגור את המיקום ואת התאריך. משם מתחילים לצאת לדרך. מרץ או אפריל הם כבר מעבר לפינה במושגים של תכנון חתונה. זה הזמן למצוא גן אירועים במרכז ולסגור אותו בהקדם, על מנת שהוא יחכה לכם בדיוק בתאריך שאתם רוצים מבלי שתצטרכו להתפשר.