הפתח של הכיור במבט יכול בקלות רבה להיות סתום כתוצאה משאריות רבות של אוכל. מי מאיתנו נוהג באופן קבוע לנקות את הפתח הזה? כשאנחנו מזמינים קבוצה גדולה של חברים הביתה בשביל לראות סרט טוב, לשיר כמו שצריך בערב קריוקי משובח או כדי לאכול פיצה, אנו אוכלים כמות רבות רבה של אוכל, ואת הצלחות לפני שאנו שוטפים לפני שמכניסים למדיח, הם נזרקים קלות לתוך הכיור, והשאריות עצמן גולשות להן אל עבר הפתח של הכיור, וביחד איתן מחכה להם גם גוש שמנוני שגדל לו במשך השנים שבמלוא הדרו היווה למעצור לכל זרמי המים מהברז, ובגללו נולדה לה בריכה מלוכלכת בכיור. בשביל לתקן את הסתימה הזו צריך סבלנות מועטה אך לא מדובר בעבודה קשה כל כך.
דבר ראשון, תידרשו לפתוח את הברז כדי שייצאו ממנו מים רותחים. אבל שיהיו רותחים ברמה שאי אפשר כבר לגעת בהם. אז כדי שלא תחטפו חלילה כווייה או משהו כזה, שימו כפפות מטבח (כאלה ששמים אותם בזמן שמכינים עוגה) ופתחו את הברז לזרם הכי חזק. ובעזרת פומפה תנסו לשאוב את כל מה שנתקע לו אי שם במשך שנים רבות בכיור, מהפעם האחרונה שהזמנו אינסטלטורים שעשו עבודה מצוינת אך עבר כנראה הרבה זמן. אל תפסיקו את הפעולה של דחיפה ומשיכה כשאתם אוחזים את הפומפה, וכל זה בתוך הבריכה הרותחת. יש מצב גדול מאוד שכל המעצורים הרבים שעלולים לייצר נזילות ביוב שונות, יצוצו פתאום בשחייה אלגנטית בבריכה החמה.
במידה ולא הצלחתם לשחרר את הסתימה המרגיזה שהדירה מעינכם שעות רבות של שינה - תוכלו להזמין עוד היום אינסטלטור בחיפה שיביא במהרה פתרון יעיל לבעיה. כיום יש אנשי מקצוע רבים שיוכלו לעזור לכם. אנו נמצאים בתקופה לא קלה שבה הרבה אקדמאים לא מוצאים עבודה בתחומם, אז בזכות חשיבה חכמה ומושכלת - הם למדו לעומק את תחום האינסטלציה נכון לשנים האחרונות, ורבים מחבר'ה איכותיים שלמדו והשקיעו בכיתות הלימוד מיישמים את כישרונם בעבודות שדורשות הרבה כוח, סבלנות, מקצועיות ומיומנות. אתם יכולים לשבת רגועים, יש אנשים מוכשרים מהשורה הראשונה שיודעים את העבודה.