אם אתם מחפשים קינוח מקורי טעים ובריא שנראה עשיר ומושקע, אז אתם קוראים את המאמר המתאים.
סלסלת פירות מעוצבת היא הקינוח המושלם לכל אירוע מומלץ לבחור את סוג הסלסלה לפי האירוע וכמובן לפי העונה המתאימה.
בקיץ מומלץ לבחור פירות טרופים וצבעוניים כמו אננס, אבטיח, מלון, ליצי וכל פרי שמתאים לכם.
את הפירות חשוב לבחור בקפידה שיהיו קצת קשים ובשלים.
אפשר להשתמש בחותכנים מיוחדים לאחר קילוף הפירות בעזרת החותכנים ניתן לקבל את הפירות בצורות יפות ומיוחדות.
מסדרים את הפירות החתוכים בסלסלה שתבחרו מומלץ בכלי חרס ששומר על קור - יש לעטוף את הפירות ולהשאיר מקום לאוויר.
אופן ההגשה:
יש להגיש את הפירות קרים בטמפרטורה נמוכה הם נותנים טעם עסיסי וטעים.
בתאבון...