חפש מאמרים:
שלום אורח
23.12.2024
 
   
מאמרים בקטגוריות של:

   
 

סלסלת פירות טעימה

אם אתם מחפשים קינוח מקורי טעים ובריא שנראה עשיר ומושקע, אז אתם קוראים את המאמר המתאים.

סלסלת פירות מעוצבת היא הקינוח המושלם לכל אירוע מומלץ לבחור את סוג הסלסלה לפי האירוע וכמובן לפי העונה המתאימה.

בקיץ מומלץ לבחור פירות טרופים וצבעוניים כמו אננס, אבטיח, מלון, ליצי וכל פרי שמתאים לכם.

את הפירות חשוב לבחור בקפידה שיהיו קצת קשים ובשלים.

אפשר להשתמש בחותכנים מיוחדים לאחר קילוף הפירות בעזרת החותכנים ניתן לקבל את הפירות בצורות יפות ומיוחדות.

מסדרים את הפירות החתוכים בסלסלה שתבחרו מומלץ בכלי חרס ששומר על קור - יש לעטוף את הפירות ולהשאיר מקום לאוויר.

אופן ההגשה:

יש להגיש את הפירות קרים בטמפרטורה נמוכה הם נותנים טעם עסיסי וטעים.

בתאבון...

 





 
     
     
     
   
 
אודות כותב המאמר:

אלונה'ס עינוגי פירות

http://www.alonas.co.il

 
     
   
 

מאמרים נוספים מאת אלונהס עינוגי פירות

מאמרים נוספים בנושא מתכוני קינוחים

שני מתכונים קלים לעוגיות שאפשר להכין יחד עם הילדים, או אפילו לאפשר לילדים להכין בעצמם.

מאת: אריאל בן-נוןמתכוני קינוחים28/04/132587 צפיות
כאשר יש מכונת קפה משרדית במשרד, אז הכנת הקפה לוקחת פרק זמן קצר מאוד. כדקה אחת. מכונת קפה משרדית בנויה בצורה מאוד מתוחכמת. יש בה טכנולוגיה מודרנית מעולה. הקפה נעשה בצורה אוטומאטית. מניחים את הקפסולה במקום המתאים. סוגרים את המכונה לוחצים על כפתור, ותוך זמן קצר הקפה ממלא את הכוס.

מאת: shmolikמתכוני קינוחים19/03/132297 צפיות
מתכון נהדר לעוגיות שוקולד צ'יפס נהדרות.

מאת: דן גולמתכוני קינוחים16/12/128327 צפיות
בימים אלו גם אתם יכולים להשפיע על טעמי שוקולד הפרה. הכוונה היא לאתר שטראוס שלי שבו אתם יכולים להציג את הרעיונות שלכם לשוקולד פרה. יש אפילו סיכוי שיום אחד תראו את המוצר שלכם על אחד המדפים בפיצוציה הקרובה. כי עלית בהחלט רוצה שזה יקרה

מאת: ורד טויןמתכוני קינוחים27/11/128596 צפיות
כיצד מכינים עוגות בצק סוכר עם טעם נפלא וחזות מרהיבה? מה השלבים השונים שיש לעשותם ועל מה חשוב להקפיד על מנת לא לבע טעויות גורליות בדרך? על כך, במאמר הבא

מאת: ורד טויןמתכוני קינוחים31/10/128493 צפיות
עוגות בצק סוכר משמחות לבב אנוש וגורמות לכל אירוע להיראות צבעוני ועליז הרבה יותר. במאמר זה נציג לכם המלצות ורעיונות עיצוביים מקוריים במיוחד להעשרת האירוע שלכם עוד יותר!! מזל טוב!

מאת: משה אלוןמתכוני קינוחים02/10/1210745 צפיות
רבים חוששים לאפות בגלל דאגתם שהעוגה תצא נמוכה או שתיפול באמצע האפייה. למרות שנראה לכם שמדובר בעניין של כישרון לא כך הדבר: מדובר בעניינים טכניים של בישול ואפייה, ואפשר ללמוד אותם.

 
 
 

כל הזכויות שמורות © 2008 ACADEMICS
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported

christian louboutin replica