איך בעצם הופכים את החיים לפתע פתאום למשטר לימודים ב-קורס פסיכומטרי? האם תרגול פסיכומטרי יומיומי הוא דרך המלך או שמא יש ללמוד בזמן הפנוי בלבד אחרי ההתחייבויות הראשוניות והקודמות לחיים היומיומיים? כיצד מצליחים לפנות זמן פנוי ואיך עושים את המהפך הדרוש כאשר נרשמים ל-קורס פסיכומטרי?
תשובות לשאלות האלה (ולעוד כמה) תוכלו למצוא במאמר מיוחד שהכנו במיוחד עבור תלמידים שונים שהחליטו להירשם לקורס פסיכומטרי, ולא משנה באיזה מכון אתם לומדים. אם גם אתם מעוניינים להפוך את אותו תרגול פסיכומטרי לחלק חשוב וקובע בחייכם נראה שהמאמר הבא "תפור" עליכם.
קורס פסיכומטרי הופך את החיים למשהו אחר. אומרת לנו תלמידת פסיכומטרי איתה שוחחנו הלומדת באחד ממכוני הלימודי המותגיים שפועלים בישראל. בעניינה, היא אומרת, ש-תרגול פסיכומטרי הפך לחלק יומיומי מחייה. לטענתה ללא תרגול שכזה לא ניתן להגיע לתוצאה הרצויה. התלמידה המדוברת מכוננת ללימודים לקראת תואר ראשון בביולוגיה ומשם מעוניינת להמשיך לווטרינריה.
מדריכים של קורס פסיכומטרי שאיתם דיברנו טוענים כי תרגול פסיכומטרי הוא בגדר חובה מהתלמיד. החומר הנלמד ב-קורס פסיכומטרי מחייב את התלמיד לבצע תרגול יומיומי, לשם כך יש לבצע מיפוי זמן, יש להיערך ללמידה ב-קורס פסיכומטרי ולא לסמוך על למידה מהשיעורים בלבד אלא לבצע את כלל המטלות שהמדריכים מעניקים דורשים מתלמידיהם ב-קורס פסיכומטרי כזה או אחר.
בכדי לבצע את התהליך הזה על הצד הטוב ביותר חשוב מאוד לאפיין ולזהות את לוח הזמנים החדש, ממשיך המדריך ואומר כי קורס פסיכומטרי הינו תובעני, תרגול פסיכומטרי טוב יתחיל עם סדר בבית, כלומר הכנה והיערכות לפינה שקטה בבית של לימודים, כזו שתמשמש מעתה רק ללימודי קורס פסיכומטרי וכמובן לחזרה על החומר. יש לעדכן את החברים ולבקש מהם עזרה – לא לדחוף ליציאות בזמן לימודים כמו גם לבקש עידוד של ממש מהמשפחה או מהשותפים לדירה.