סדנת סושי
סדנת סושי מתאימה עבור אותם אנשים אשר מלקקים את האצבעות לאחר שהם טועמים את המאכל היפני המיוחד הקרוי סושי. סושי הינו מאכל אשר מורכב מסוג מיוחד של אורז דביק, מאצה, מירקות שונים ומסוג כלשהו של דג נא או חביתה יפנית ייחודית. מסעדות סושי הפכו ללהיט גדול בישראל וברחבי העולם כולו ואנשים רבים פשוט לא יכולים בלי המאכל המיוחד הזה ורוצים ללמוד להכין אותו בעצמם. סדנת סושי היא המקום האידיאלי עבור אנשים אלו. במסגרת סדנת סושי לומדים המשתתפים באילו חומרים שונים יש להשתמש בהכנת הסושי, באילו דגים משתמשים ובאיזה חלק של כל דג יש להשתמש במהלך ההכנה. כמו כן, במסגרת סדנת סושי לומדים כיצד לגלגל את הסושי כך שהוא יהיה בצורתו המוכרת והעגולה – באמצעות מחצלת במבוק קטנה וייחודית. המנחה של סדנת סושי מספק את כל החומרים במחיר הסדנא עצמה, כך שאין צורך לדאוג לאספקת החומרים אלא רק להנות מכל רגע.
סדנת סושי הינה סדנה חווייתית מאוד. מי שחובב סגנונות בישול חדשים ומי שאוהב לארח בוודאי ישמח ללכת אל סדנת סושי. אין דבר שירשים יותר את האורחים מאשר הכנה של סושי טעים ומוקפד תוצרת בית. כיום בחנויות מכולת רבות ובסופרמרקטים רבים ניתן לקנות אצות המשמשות להכנת סושי ולקנות מחצלות במבוק לגלגול הסושי. כך אחרי סדנת סושי ניתן לקנות את החומרים ואת המצרכים הדרושים להכנת סושי מקצועי ולהכין סושי בבית להנאת החברים והמשפחה בכל זמן נתון.
סדנת סושי יכולה להיות מתנה מצויינת עבור מי שחוגג את יום הולדתו או עבור מי שחוגג אירוע משמח אחר. ניתן להזמין סדנת סושי למסיבת רווקות, למשל, וכך לחגוג אירוע זה בצורה מהנה, מיוחדת, מקורית ויוצאת דופן. במקום ללכת אל מסעדות על מנת להתענג על המאכל יהיה ניתן להכין אותו בבית לאחר השתתפות בסדנה כזו. בתי ספר רבים לבישול מציעים כיום סדנת סושי בשל הפופולאריות הרבה לה זוכה המאכל. כדאי לבצע השוואת מחירים מקיפה לפני שבוחרים במקום הזול ביותר, והטוב ביותר, אליו כדאי ללכת על מנת להשתתף בחוויה של סדנת סושי.