חפש מאמרים:
שלום אורח
22.11.2024
 
   
מאמרים בקטגוריות של:

   
 

בצק שוקולד לפיסול

מאת: מיה שטרןבישול ואפיה16/08/20096552 צפיות שתף בטוויטר |   שתף בפייסבוק

שוקולד לפיסול (בצק שוקולד)

מהו בצק שוקולד:

בעולם ובישראל ידוע שוקולד לפיסול בשם "בצק שוקולד" ובאנגלית "חימר שוקולד"
ו"שוקולד פלסטיק",אני מעדיפה לכנות אותו בשם "שוקולד לפיסול"
בצק/חימר/פלסטיק לא ממש מעוררים תיאבון...
שוקולד לפיסול הינו מוצר טבעי המבוסס בעיקר על שוקולד,
אשר לו מוסיפים מים ומעט סירופ תירס/גלוקוזה  והתוצאה היא חומר גמיש,
נוח לעבודה, נעים ריחני וטעים!

יתרונות השוקולד לפיסול על חומרי העיצוב האכילים האחרים ( בצק סוכר, מרציפן):
השוקולד טבעי , אין בו צבעי מאכל.
השוקולד נוח מאוד לעבודה, העבודה איתו קלה נעימה ופחות מלכלכת מבצק סוכר.
השוקלד יכול לשהות במקרר, ואפשר לקשט איתו עוגות קרם ומוסים ולא רק עוגות יבשות כמו עם בצק הסוכר.
השוקולד טעים מאוד!
פסלי שוקולד רבים שיצרתי עם השנים והצגתי במגוון תערוכות תוכלו לראות בגלריית הפיסול בשוקולד אשר נמצאת באתר שלי.

מתכון להכנת שוקולד לפיסול:

להמיס 600 ג"ר שוקולד מריר
עם 200 ג"ר סירופ תירס או סירופ גלוקוזה
להוסיף 50 ג"ר מים

לערבב היטב לצקת לתבנית חד פעמית ולכסות בניילון נצמד,
להניח לנוח לפחות 24 שעות,
לחתוך לחתיכות קטנות ולאכסן בכלי אטום,
ללוש לפני השימוש.

חשוב: לסוגי שוקולד שונים יהיו מרקמים אחרים, מומלץ להשתמש 
בשוקולד איכותי המיועד לעבודה מקצועית . 
כמו כן יתכנו פרקי זמן שונים עד להתקשות השוקולד, תלוי בסוג ובטמפ' הסביבה.

אני נוהגת להכין את בצק השוקולד לפחות שבוע לפני השימוש, בחורף שומרת בקופסא אטומה בארון יבש וקריר, בקיץ בתוך ניילון סגור בתוך קופסא אטומה- במקרר,

העבודה עם בצק שוקולד חייבת להתרחש בחדר ממוזג היטב אחרת חום הידיים ימס את השוקולד.

 





 
     
     
     
   
 
אודות כותב המאמר:

מיה שטרן - סטודיו אמנות מתוקה

הסטודיו המוביל בישראל לסדנאות , קורסים ולימוד שוקולד

www.maya-stern.com

 
     
   
 

מאמרים נוספים מאת מיה שטרן

מאת: מיה שטרןבישול ואפיה16/08/091292 צפיות
שוקולד נחשב למאכל האלים כבר לפני אלפי שנים, עד היום הינו ממתק אהוב ומבוקש בכל רחבי העולם, במאמר הבא תגלו מהו באמת השוקולד, איך התגלה , איך נוצר, ועוד - כל מה שרציתם לדעת על שוקולד..

מאמרים נוספים בנושא בישול ואפיה

מאת: אבי דוידיבישול ואפיה12/11/183989 צפיות
חולמים להגיש ארוחה ביתית ברמה של מסעדה אך אנכם יודעים לבשל? עם שירותי שף עד הבית תוכלו להגיש לאורחים שלכם ארוחה מדהימה מבלי לבלות אפילו שעה אחת במטבח.

מאת: SEOMANבישול ואפיה28/04/183376 צפיות
מהו בית בד וכיצד ניתן לדעת האם בית הבד מייצר את שמני הזית בצורה טובה, בריאה ואיכותית? כל מה שרציתם לדעת על תהליך הכנת שמן הזית בבתי הבד השונים ועל סגולותיו של שמן הזית בהוספתו בבישול.

מאת: דודישבישול ואפיה20/03/174573 צפיות
את המיתוס הגורס שעל מנת להכין פסטה טובה באמת צריך להיות נצר למשפחה איטלקית באתי לנפץ, למרות שאני האמנתי בו בכל ליבי במשך תקופה ארוכה מאוד.

מאת: דודישבישול ואפיה16/03/164152 צפיות
ידע זה כוח, וידע יאפשר לכם באמת להיות טבעונים. ללא הידע אתם עלולים להישבר מהר מאוד ולהרגיש אין לכם מה לאכול או אף לסבול מחסכים תזונתיים שממש אין סיבה שיהיו לכם

מאת: עידן שלומןבישול ואפיה21/10/152726 צפיות
העולם הקולינרי בישראל הופך להרבה יותר מקצועי ואיכותי כאשר בבתים ישראלים רבים כבר לא מסתפקים בסטים בסיסיים של כלי בישול, אפייה והגשה שלהם, אלא בציוד מודרני מעוצב שמוסיף לחוויה עצמה.

מאת: ענת אמרבישול ואפיה17/09/152100 צפיות
אנחנו מבינים ויודעים כמה קשה לתמרן בין זמן המשפחה, לעבודה לבין כל מה שמסיבת יום הולדת דורשת. אנחנו גם יודעים שאת רוצה מסיבה יפה, שילדך יהנה ממנה ותוכלו להיזכר בה בתמונות גם עוד שנים ארוכות.

מאת: ירון כהןבישול ואפיה29/12/142283 צפיות
אם אתם מוכשרים באפיה ורוצים להעשיר את המטבח שלכם במאפים נפלאים ללא גלוטן תמצאו באתר המאפים של תמר מגוון מתכונים ללא גלוטן למאכלים פשוט נפלאים. תוכלו למצוא באתר של המאפיה של תמר מגוון מתכונים אנינים ומעולים שכולם מתכונים ללא גלוטן ביניהם תמצאו מאפים מתוקים ללא גלוטן, מאפים מלוחים ללא גלוטן, עוגיות ללא גלוטן ועוגות ללא גלוטן. לקבל באתר ידע נרחב תמר עברה מסלול לימודים מכובד בקונדיטוריה והיא חולקת את הידע הנפלא הזה באתר.

 
 
 

כל הזכויות שמורות © 2008 ACADEMICS
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported

christian louboutin replica