גמרתם כבר עם המבחן הפסיכומטרי, למדתם והשקעתם חודשים רבים, ואז סוף סוף מגיע הציון. מה קורה אם אתם לא מרוצים מהציון שקיבלתם, או שהוא לא מספיק לפקולטה שבה כל כך רציתם ללמוד. זה לא כל כך נורא וקורה להרבה אנשים. זכרו שללמוד למבחן בפעם שנייה לא יהיה קשה כמו הלמידה לבחינה הראשונה. אז חשבו חיובי.
מבחן פסיכומטרי ניתן לחזור ולעשות כמה פעמים. הסטטיסטיקה מצביעה על כך שבדרך כלל אנשים משפרים את ציון הפסיכומטרי שלהם בבחינות חוזרות, לכן אל יאוש! אפשר לשפר את ציון הפסיכומטרי ב- 100 ואפילו 150 נקודות, וזאת בתנאי שתלמדו לקראת הבחינה הבאה בצורה טובה.
לפני שאתם ניגשים לבחינה חוזרת, יש לזהות את הנושאים שבהם התקשתם בבחינה הקודמת, לעבוד עליהם ולחדד אותם. מומלץ אף להכין רשימה מסודרת של כל הנושאים ולקבוע לוח זמנים מפורט ככל האפשר בו תדבקו לקראת הבחינה. אם בפעם הקודמת שעשיתם מבחן פסיכומטרי ניגשתם ללא הכנה מסודרת של קורס פסיכומטרי, כדאי לשקול הפעם להיעזר בקורס כזה. קורס פסיכומטרי מותאם במיוחד על מנת להכין את התלמידים לבחינה בצורה הטובה ביותר באמצעות צוות מדריכים ותיק ומקצועי אשר מלווה אתכם לאורך כל הדרך.הרבה תלמידים טוענים כי לא היו מקבלים את הציון שרצו ללא הקורס.
חשוב לזכור! אי אפשר לגשת לשני מועדי פסיכומטרי רצופים. למרות שזה יכול להיות מתסכל, היתרון טמון בכך שיש לכם ארבעה חודשים להכין עצמכם לקראת הבחינה הבאה. נסו לשנות את הגישה כלפי הפסיכומטרי והתייחסו אליו כאל אתגר. בכל אופן, אם אתם מתכוונים להירשם לשנת לימודים מסויימת עליכם לתכנן מראש את מועד בחינת הפסיכומטרי על מנת שתקבלו את הציון בזמן להרשמה. גם אם תקבלו ציון פסיכומטרי סמוך מאוד למועד ההרשמה, חלק מהאוניבריסטאות והמכללות המאפשרות הרשמה מאוחרת, עשויות לקבל אותו, אבל עדיף לא לקחת את הסיכון.
מוגש כשירות לציבור על ידי קידום פסיכומטרי