חפש מאמרים:
שלום אורח
22.11.2024
 
   
מאמרים בקטגוריות של:

   
 

כסף הוא רק דרך אחת לבצע עסקאות, לאגור ולצבור ערך ולקדם מסחר. איך עוד תוכל לעשות זאת ? הפוך לבנק של עצמך !

בעולם משתנה ועלויות טכנולוגיות גבוהות אתה זקוק לפתרונות יעילים ומבוססי הצלחה: מולטי ברטר.

דמיינו מצב בו יש רשת עסקית בה כולם מסכימים לקבל סחורות ושירותים מחברים במקום כסף............

....במערכת שכזו, מנהל החשבונות משלם בעזרת כסף וירטואלי את התשלומים לחברת הניקיון שמנקה את משרדיו ואילו חברת הניקיון (מנהל חשבונות פנימי) משלמת עבור חומרי הניקוי בו היא משתמשת, חברת חומרי הניקוי משלמת לבונה אתרים על אתר החדש בה היא חפצה, בונה האתרים רוכש מערכת "שלח מסר" לדיוור ללקוחותיו על חידושים וכך הלאה..... זהו הברטר במאה ה – 21 , מולטי ברטר.

ברטר, סחר חליפין הרי מוכר לכולם וכולם מכירים את יתרונותיו והיו מעדיפים לעשות יותר עסקאות בשיטה זו, מה שמונע זאת אלו החסרונות של הברטר הקלאסי:

• ברטר קלאסי מאלץ כל קונה להפוך גם למוכר או לספק שירות: אדם החפץ במוצר מסוים (קונה) נדרש לא רק למצוא אדם אחר המחזיק באותו מוצר ומוכן לסחור בו (מוכר), אלא גם להשיג מוצר שאותו אדם יסכים לקבל תמורת המוצר שבידיו, או לספק לו שירות נחוץ.

• ברטר קלאסי יוצר קושי בהתאמת שווי הסחורה המוחלפת. אפשר למשל לתאר רועה צאן שמסתובב עם גדי ומנסה לקנות מחמישה אנשים שונים פירות וירקות. מה יעשה ? האם יאלץ "לחלק את הגדי" ביניהם (מה שיוריד את ערכו)? האם יחליף אותו תמורת עשרות קילוגרמים של תפוחים, ואז ישתמש בחלק מהתפוחים כדי לאפשר סחר חליפין תמורת עגבניות, מלפפונים, אגסים ותפוזים?

• ברטר קלאסי מהווה גורם המדכא פיתוח טכנולוגי: ליצרן קל יותר לסחור בהרבה מוצרים פשוטים וזולים מאשר במעט מוצרים מורכבים ויקרים. כך לדוגמה, נגר יעדיף לבנות מספר רב של שרפרפים שיאפשרו לו סחר חליפין ישיר עם מוכרי המזון השונים, מאשר לבנות מריצה או עגלה, שתאלץ אותו לאתר קונה אמיד מספיק, לקבל ממנו מוצרים בתמורה (למשל - סכינים לחיתוך בשר), ורק אז לסחור בהם תמורת מזון * מקור ןיקיפדיה

האפשרויות העומדות כיום בפני בעלי העסקים מאוד מגוונת, יש את המדיה החדשה:Googleו Google +,FaceBook, Tweeter, YouTube, SEO, ebay, חנות וירטואלית, קידום אתרים ועוד הרבה חידושים אשר משמשים ככלי יעיל בעולם ה B2B. יחד עם זאת  יש לזכור כי תחום השיווק הדיגיטלי הוא תחום משתנה ומתחדש בתדירות גבוהה המצריך התמחות ספציפית וכרוך בהוצאה כספית לא קטנה לערוצים השונים (אתר,עמוד ב FaceBook, קידום אתר, חנות וירטואלית – כולם כלים בסיסיים שעלותם אלפי ₪). מה שלא ידוע הוא האם ההשקעה באמת מביאה תמורה. האם באמת אנו מצליחים למכור יותר מול ההשקעה ?

עסקים רבים פתחו חשבון ב “The Bank of Idle Capacity”,במלים אחרות הם הצטרפו למולטי ברטר, רשת סחר חליפין עסקית. בעלי העסקים הבינו כי במצב של היום ומה שעוד עתיד לקרות כדאי מאוד לבחון כל הוצאה מול התמורה ולכן בחרו במולטי ברטר (דרך ישנה ומוכרת שחידשה את פניה) על מנת להגדיל את חשיפתם העסקית.

בעלי העסקים שהצטרפו למולטי ברטר מבינים שזו אחת הדרכים הטובות ביותר לעשות עסקים כיום. כחבר במולטי ברטר אתה מקבל בחינם את הכלים הטובים ביותר לעשות יותר עסקים: חנות וירטואלית ללא עלות, קו אשראי ללא ריבית וללא בטחונות לרכישות במסגרת המולטי ברטר. אתה חופשי לבצע עסקאות ולרכוש מה שאתה צריך, אין מחויבות לרכוש ממי שרכש ממך,  למצוא ולהיחשף ללקוחות וספקים חדשים, מכירות חדשות, לשלב עסקאות מזומן עם ברטר.

כעת לראשונה בישראל יש מערכת מולטי ברטר B2Barter הנגישה לכל בעלי העסקים. בעולם הפעילות כבר קיימת עשרות שנים ובשנים האחרונות לאור התפתחות המחשוב והאינטרנט ניתן לעשות את מה שבברטר הקלאסי לא יכלו לעשות – ברטר רב משתתפים באינטרנט, חופש הבחירה: אתה מוכר את מה שיש לך ורוכש את מה שאתה צריך או רוצה.

 





 
     
     
     
   
 
אודות כותב המאמר:
 
     
   
 

מאמרים נוספים מאת דויד שפירא

מאת: דויד שפיראעסקים קטנים ובינוניים11/10/111024 צפיות
מהן הדרכים בהן ניתן להשתמש בברטר ומהן הדרכים היצירתיות לשימוש במולטי ברטר. איך מגדילים רווחיות בברטר ומהי הנוסחה המתאימה לכל עסק לחישוב הכדאיות לשימוש במולטי ברטר

מאת: דויד שפיראעסקים קטנים ובינוניים10/10/11990 צפיות
השפעות על העסק הקטן והצעה חדשה ישנה לפתרון בעיות מציקות: מכירה ללקוחות חדשים, שימור לקוחות, הקטנת הוצאות ושימוש מיטבי בקו אשראי שתבל מחבר המולטי ברטר.

מאת: דויד שפיראעסקים קטנים ובינוניים28/08/111013 צפיות
אחת הדרכים המוצלחות והמומלצות כיום היא הצטרפות לרשת עסקית חדשה אשר פועלת על בסיס הברטר, המולטי ברטר. אם אתה חבר במולטי ברטר, יש לך את ההזדמנות למכור ללקוחות חדשים את המוצרים/השירותים או הזמן העודף שלך.

מאת: דויד שפיראעסקים קטנים ובינוניים20/08/11975 צפיות
סוג זה של עסקאות נראה קל אך הוא מצריך לא מעט: להיות יצירתי, בעל קשרים במקומות הנכונים, בעל ידע, גמישות, סבלנות, לפעמים לקיחת סיכון – אמנם סיכון מחושב אך סיכון, כל אלו יכולים ליצור תשואה מדהימה חלקה במזומן וחלקה בסחורה - בשווי מזומן (אשר גם אותם ניתן להחליף למוצר סחיר אחר או פשוט למכור בהנחה במזומן). במסגרת הרשת העסקית ניתן לבצע פעולות מגוונות אשר יתרמו לפעילות העסקית של כל עסק.

מאת: דויד שפיראעסקים קטנים ובינוניים21/05/111165 צפיות
במאמר זה נסביר את המושגים, פעילות ברטר בעבר, בהווה ובעתיד, מה קורה כיום בעולם במולטי ברטר, למה כדאי לבצע פעילות במולטי ברטר, איך מולטי ברטר עובד, האם משלמים מיסים ?

מאת: דויד שפיראמסחר אלקטרוני20/05/111298 צפיות
במאמר זה אנו סוקרים את הפעילות הישנה חדשה של הברטר, איך מבצעים במאה ה 21 ברטר? ברטר כיום מתבצע באמצעות האינטרנט, מביא לגמישות בקניות שלך, אינך צריך לרכוש ממי שקנה ממך. המולטי ברטר יביא לך מכירות חדשות, לקוחות חוזרים, הגדלת הרווחיות ועוד.

מאת: דויד שפיראעסקים קטנים ובינוניים20/05/111140 צפיות
לברטר יש הרבה מיתוסים במאמר זה ננפץ את המיתוסים הקיימים ונראה איך עושים עסקים בברטר במאה ה 21. מולטי ברטר בו כל אחד מציע את מה שיש לו ורוכש את מה שהוא רוצה.

מאמרים נוספים בנושא עסקים קטנים ובינוניים

מאת: לילה בן הרוש עסקים קטנים ובינוניים12/07/211487 צפיות
דווקא ברגעי ההצלחה חייבים להמשיך ! פרסום , שיווק ויחסי ציבור הם אינם פעולות חד פעמיות שעושים רק שהעסק זקוק להחייאה ויש ביומן יותר ימים ריקים מאשר מלאים , הפעולות האלו הם חלק שוטף מניהול העסק ודווקא בתקופות שופעות וטובות יותר של העסק שיש תזרים כספים יותר נזיל , שם זה בדיוק הזמן שבו אפשר וצריך להמשיך לחזק את המותג או, את העסק בנוסף להתחדשות בלתי פוסקת.

מאת: בנימין קלינגרעסקים קטנים ובינוניים17/06/211324 צפיות
חשיבות ההתמחות המשפטית ויועץ מונציפאלי בכיר בתחום התכנון והבנייה תחום התכנון והבנייה הנו תחום תכנוני ומשפטי מורכב אשר עוסק במגוון נושאים, כגון קבלת היתרי בנייה, קבלת הקלות בנייה, קבלת אישור שימוש חריג, רישיון עסק,אישורי תכניות, שינוי ייעוד, טיפול בהתנגדויות, הפחתת / ביטול חיובים בהיטלי השבחה, הפקעות מקרקעין, תביעות פיצויים לפי סעיף 197 לחוק התכנון והבנייה, ייצוג בהליכים שננקטים בגין ביצוע עבירות בנייה, התמודדות עם צווי נריסה לפי החוק ועוד.

מאת: בנימין קלינגרעסקים קטנים ובינוניים01/06/211159 צפיות
תיקון 34 – רפורמת רישוי עסקים כבר כאן תיקון 34 לחוק רישוי עסקים – מה חדש? ב – 18/7/18 סיימה ועדת הפנים של הכנסת סדרת דיונים בהצעת החוק לרישוי דיפרנציאלי ואושר תיקון 34 לחוק רישוי עסקים בקריאה שניה ושלישית במליאה. תיקון 34 לחוק רישוי עסקים משמעותי ומחולל שינוי נרחב ומטרתו להקל על עסקים על ידי הפחתת הרגולציה והבירוקרטיה המוטלת על כתפיהם. הוא מכונה "רפורמה" וכדי לבדל אותה מרפורמות קודמות היא קרויה "רישוי עסקים דיפרנציאלי" .

מאת: בנימין קלינגרעסקים קטנים ובינוניים04/01/211356 צפיות
משרדנו סייע במחקר בסיוע להפחתת הנטל הבירוקרטי על בעלי העסקים. בקרוב עלויות הרישוי יקוצצו משמעותית. התיקון לתקנות רישוי עסקים יאפשר להתחיל לעבוד עם המסלולים המקוצרים. עסקים ברמת סיכון נמוכה יוכלו לקבל רישיון עסק על בסיס תצהיר, ללא תהליך האישורים המלא הקיים עד כה.

מאת: עוזי פלגעסקים קטנים ובינוניים03/05/201272 צפיות
בכל תהליך של פתוח עסקי או תכנון אסטרטגי ,מתבצע תהליך של ניתוח יכולות עסקיות, במטרה לזהות את נקודות החוזק והחולשה של העסק. באותה נשימה מתבצעת הערכה של ההזדמנויות העסקיות, והאיומים הנשקפים מסביבת התחרות הקרובה (מתחרים, לקוחות, ספקים תחליפים, חודרים חדשים) והסביבה הרחבה ( פוליטית, כלכלית, חברתית, רגולציה, טכנולוגית, שמירת הסביבה).

מאת: עוזי פלגעסקים קטנים ובינוניים05/04/201185 צפיות
כל בעל עסק ללא קשר לגודל העסק, חייב לבחון ולהעריך מנקודת ראות של "ועדת חקירה עצמית" איך הוא ועסקו חוו את האירוע הזה, ולהיזכר באירועים שליליים נוספים שחוו בעבר, בתהליך ניהול העסק שלהם, לקבל תובנות חדשות בניהול עסקי וליישמם בעסק שלהם.

מאת: עוזי פלגעסקים קטנים ובינוניים05/04/201051 צפיות
כל בעל עסק ללא קשר לגודל העסק, חייב לבחון ולהעריך מנקודת ראות של "ועדת חקירה עצמית" איך הוא ועסקו חוו את האירוע הזה, ולהיזכר באירועים שליליים נוספים שחוו בעבר, בתהליך ניהול העסק שלהם, לקבל תובנות חדשות בניהול עסקי וליישמם בעסק שלהם.

 
 
 

כל הזכויות שמורות © 2008 ACADEMICS
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported

christian louboutin replica