החיים שלכם נכנסו לסוג של שיגרה שאתם לא ממש מתים עליה, אבל משלימים אותה בידיעה שככה חיים רוב האנשים. אתם קמים בבוקר שותים קפה, מכינים את הילדים לגן ולבית ספר והולכים לעבודה, אחרי הצהריים אתם חוזרים הביתה עוזרים לילדים בשיעורים, מקלחים אותם, מכינים להם ארוחת ערב, משכיבים אותם לישון ויושבים מול הטלוויזיה עד שמגיע הזמן ללכת לישון וכן הלאה. אבל השגרה באה לידי ביטוי לא רק באורח החיים שלכם אלא בכל דבר, זה בא לידי ביטוי אפילו במה שאתם אוכלים, זה כבר אפילו מסווג על פי ימים ובא לכם איזה שינוי ואתם לא יודעים מאיפה להתחיל בכלל. אז אולי כל החוכמה היא להתחיל בשינוי קטן, אולי בשלב הראשון כדאי לכם לשנות את הארוחות, לשדרג אותם, להפתיע את בני המשפחה שלכם בדברים חדשים על הצלחת, אולי כדאי לכם לפנות למסגרת של קורס בישול בכדי לקבל כלים כיצד לעשות זאת.
קורס בישול – משנים גישה במטבח
באמצעות הכלים שתקבלו במסגרת של קורס בישול, מאוד יכול להיות שתשנו את כל היחס שלכם לתחום הבישול ובמקום להגיע למטבח בקטע פונקציונאלי שאתם יודעים שעכשיו יש לכם עבודה להכין לילדים ולכם ארוחת צהריים וביום שלישי בדרך כלל זה ספגטי ברוטב עגבניות. תכנסו למטבח בגישה של, איזה כיף עכשיו יש לכם זמן לבשל ארוחת צהריים לילדים ובא לכם גם ליהנות מתהליך הכנת הארוחה וגם להפתיע את הילדים שלכם בארוחת צהריים מגניבה במיוחד. זה עדיין יכול להיות ספגטי (אם זה מה שבראש שלכם לבשל), אבל זה לא חייב להיות הספגטי העגבניות השגרתי, זה יכול להיות ספגטי מגניב במיוחד עם רוטב מיוחד אשר אפילו מוגש בצורה שונה ממה שהוא מוגש בדרך כלל, סביר להניח שההבדל גם אם הוא קטן ברמת המצרכים מהם מורכבת המנה, יהיה משמעותי בכל מה שקשור לגישה.
קורס בישול – זאת תחילת הדרך
אז נכון שהמטבח אומנם נראה לנו מקום שולי באופן יחסי לכל מה שקורה בחיים. אבל גם להכניס יצירתיות בבישול ולגוון בארוחות יכול להיות תחילת הדרך בשינוי כל הגישה לחיים וביציאה ולו במעט מהשגרה אשר לעיתים משעממת.