חפש מאמרים:
שלום אורח
22.11.2024
 
   
מאמרים בקטגוריות של:

   
 

קרמבו מוקה תוצרת בית

כמות: 35-30 יחידות קרמבו

חומרים

לבסיס :

200 גרם שוקולד מריר או חלב
1/2 כוס נוטלה (150 גרם)
61/2 כוסות פצפוצי אורז (200 גרם)

לקרם שוקולד לבן וקפה :

2 מיכלים שמנת מתוקה (500 מ"ל)
1 כף גדושה אבקת נס קפה
250 גרם שוקולד לבן

לציפוי שוקולד קראנצ'י :

350 גרם שוקולד מריר
3 כפות שמן (45 מ"ל)

אופן ההכנה

מתחילים להכין את הקרם (הוא דורש קירור של כ-4 שעות):

בסיר מחממים מיכל אחד בלבד של שמנת מתוקה עם נס קפה, לסף רתיחה. יוצקים על השוקולד ומערבבים עד שהוא נמס.
מעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות, עד שהתערובת קרה מאוד (אפשר להכין עד יומיים מראש).

מכינים את הבסיס :

ממיסים שוקולד ומערבבים פנימה נוטלה. מוסיפים את הפצפוצים ומערבבים עד שהם מצופים היטב.
מעבירים את התערובת לנייר אפייה, מכסים בנייר אפייה נוסף ומרדדים בעזרת מערוך בין שני ניירות אפייה (הפצפוצים יישברו ויימעכו תוך כדי רידוד וזה בסדר), עד שמתקבל דף דחוס בעובי של 1 ס"מ בערך.
מעבירים את התערובת עם ניירות האפייה למגש ומכניסים למקפיא ל-20 דקות, עד שהבסיס מתקשה.
קורצים לעיגולים בקוטר 4 ס"מ בעזרת חותכן עוגיות. שומרים את התחתיות בכלי אטום במקפיא עד השימוש (אפשר להכין עד שבוע מראש).

מסיימים את הכנת הקרם :

מעבירים את תערובת השוקולד הקרה למיקסר, יוצקים פנימה מיכל נוסף של שמנת מתוקה ומקציפים יחד עד לקבלת קרם יציב.
מעבירים את הקרם לשקית זילוף עם פייה חלקה בקוטר 1 ס"מ.

מזלפים את הקרם על התחתיות ומקפיאים שוב :

מזלפים את הקרם על התחתיות: הכי קל לזלף לגבעה גדולה ועגולה, אבל הכי יפה לזלף בצורת ספירלה עם שפיץ בסוף, כמו "גלידה אמריקאית" של פעם.
מעבירים למקפיא לשעתיים לפחות, עד שהקרם מתקשה.

מצפים בשוקולד ומגישים :

ממיסים שוקולד, ורק אחרי שהוא נמס לגמרי מערבבים לתוכו שמן.
מניחים לציפוי להתקרר לטמפ' החדר, מעבירים אותו לכלי צר וארוך וטובלים בו את הקרמבואים הקפואים (מטביעים אותם הפוכים). מניחים בחזרה על המגש - הציפוי יתקשה בתוך כמה שניות.
שומרים במקפיא, ומניחים לקרמבואים להפשיר כמה דקות מחוץ למקרר לפני ההגשה.

מתכונים נוספים באתר ניבים.נט

 



תגיות המאמר: עוגה, עוגות, קרמבו, עוגיות


 
     
     
     
   
   
     
   
 

מאמרים נוספים מאת יוסי אותמזגין

מאת: יוסי אותמזגיןטלוויזיה31/08/091334 צפיות
כבר הרבה זמן בוער לי לכתוב לך את המכתב הזה.עצוב לי שזה קורה רק עכשיו כשכבר אין סיכוי שתקרא אותו.רציתי לשתף אןתך בכמה מחשבות שרצות לי בראש בשלושת החודשים האחרונים מאז התפןצץ הסיפור שלך,ובעיקר מאז יום חמישי הקודם,היום האחרון בחייך.

מאת: יוסי אותמזגיןקידום אתרים07/07/091232 צפיות
תהליך קידום אתר במנועי החיפוש מורכב ממספר שלבים עד שהאתר מגיע למקומות גבוהים. להלן שלבים אלו , ולפי הסדר חלק מן הפעולות יכולות להיעשות במקביל

מאת: יוסי אותמזגיןמתכוני קינוחים06/07/091870 צפיות
מה ילדים הכי אוהבים בעולם...שוקולד,אין בילוי יותר טוב עם הילד או הילדה מאשר להכין איתם כדורי שוקולד מתאים לכל מסיבת יום הולדת ואירוע עם ילדים וגם אפילו סתם להכין קינוחים לשולחן שבת

מאת: יוסי אותמזגיןמתכוני קינוחים11/06/092816 צפיות
היא עוברת מדור לדור במשפחה ותמיד קוצרת אינספור מחמאות וליקוקי שפתיים,לפעמים נדמה כי לעולם לא תעלם מהתפריט של המסעדה, קבלו את המפתה החדשה - עוגת שוקולד אלוהית!

מאת: יוסי אותמזגיןמתכוני קינוחים10/06/095210 צפיות
מכירים את זה שאתם יושבים בבית קפה ובא לכם משהו מתוק לקינוח והעוגת פירורים נראית טוב אבל מה זה יקרה,אז הינה לכם המתכון עוגה מדהימה קלה להכנה,פשוט מעולה.

מאת: יוסי אותמזגיןרוחניות - כללי09/06/091481 צפיות
לפני שנים ספורות יצאו עיתונים רבים בארץ ובעולם בכותרות רעשניות המכריזות כי לראשונה טוענים אנשי מדע כי יש חיים לאחר המוות!!! נצטט כאן לדוגמא כתבה מן העיתונות ''יש חיים לאחר המוות טוענים - בפעם הראשונה - אנשי מדע רופאים ופסיכיאטרים שחקרו במשך שנים ארוכות חולים שנחשבו מבחינה רפואית למתים, וחזרו אח''כ לחיים-מצאו קווים משותפים בסיפוריהם המעידים, לדבריהם, כי המוות אינו חידלון.

מאת: יוסי אותמזגיןגלגול נשמות09/06/091400 צפיות
המדע טוען שיש חיים לאחר המוות על ידי מספר הוכחות כמו מוות קליני שההגדרה המדעית למוות היא דום לב, אין גלי מוח, אין אספקת חמצן לתאי מוח, ירידה בטמפרטורת הגוף, ושיתוק עולם התחושות.

מאמרים נוספים בנושא מתכוני קינוחים

שני מתכונים קלים לעוגיות שאפשר להכין יחד עם הילדים, או אפילו לאפשר לילדים להכין בעצמם.

מאת: אריאל בן-נוןמתכוני קינוחים28/04/132568 צפיות
כאשר יש מכונת קפה משרדית במשרד, אז הכנת הקפה לוקחת פרק זמן קצר מאוד. כדקה אחת. מכונת קפה משרדית בנויה בצורה מאוד מתוחכמת. יש בה טכנולוגיה מודרנית מעולה. הקפה נעשה בצורה אוטומאטית. מניחים את הקפסולה במקום המתאים. סוגרים את המכונה לוחצים על כפתור, ותוך זמן קצר הקפה ממלא את הכוס.

מאת: shmolikמתכוני קינוחים19/03/132287 צפיות
מתכון נהדר לעוגיות שוקולד צ'יפס נהדרות.

מאת: דן גולמתכוני קינוחים16/12/128315 צפיות
בימים אלו גם אתם יכולים להשפיע על טעמי שוקולד הפרה. הכוונה היא לאתר שטראוס שלי שבו אתם יכולים להציג את הרעיונות שלכם לשוקולד פרה. יש אפילו סיכוי שיום אחד תראו את המוצר שלכם על אחד המדפים בפיצוציה הקרובה. כי עלית בהחלט רוצה שזה יקרה

מאת: ורד טויןמתכוני קינוחים27/11/128570 צפיות
כיצד מכינים עוגות בצק סוכר עם טעם נפלא וחזות מרהיבה? מה השלבים השונים שיש לעשותם ועל מה חשוב להקפיד על מנת לא לבע טעויות גורליות בדרך? על כך, במאמר הבא

מאת: ורד טויןמתכוני קינוחים31/10/128484 צפיות
עוגות בצק סוכר משמחות לבב אנוש וגורמות לכל אירוע להיראות צבעוני ועליז הרבה יותר. במאמר זה נציג לכם המלצות ורעיונות עיצוביים מקוריים במיוחד להעשרת האירוע שלכם עוד יותר!! מזל טוב!

מאת: משה אלוןמתכוני קינוחים02/10/1210734 צפיות
רבים חוששים לאפות בגלל דאגתם שהעוגה תצא נמוכה או שתיפול באמצע האפייה. למרות שנראה לכם שמדובר בעניין של כישרון לא כך הדבר: מדובר בעניינים טכניים של בישול ואפייה, ואפשר ללמוד אותם.

 
 
 

כל הזכויות שמורות © 2008 ACADEMICS
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported

christian louboutin replica