החומרים:
חצי ק"ג ברוקלי טרי או חבילה ברוקולי קפוא
2 תפוחי אדמה בינוניים 2 גזרים חתוכים לקוביות
50 גרם חמאה או מרגרינה בטעם 10 כוסות מים רותחים
כף אבקת מרק קורט פלפל שחור טחון קורט אגוז מוסקט
קורט מלח אופן ההכנה: בסיר עמוק טגנו במרגרינה את תפוחי האדמה הגזר והברוקולי לכמה דקות ,הוסיפו את המים ואת התבלינים הביאו לרתיחה ,הנמיכו את הלהבה ובשלו עד לריכוך מלא של הירקות,טעמו והגישו,יש אפשרות נוספת להכניס את הירקות לבלנדר ולרסקם להוסיפם למרק ולהביא שוב לרתיחה לבשל עוד 5 דקות ולהגיש כך המרק נעשה סמיך יותר .למאגר המתכונים הגדול חינם לחצו