גינתון יקב בוטיק: לתפוס את האורגזמה במעופה.
מאת שף אלון גונן
מרלו כרמי יוסף 2006
24 חודשי חבית. חביות צרפתיות ואמריקאיות.
היין לעיס, בעל מורכבות של פרי בשל וניחוחות חזקים של אספרסו משובח ומרוכז.
גוף חסון ומעט מרירות בבליעה המעניקה אפטר טייסט מושלם. (טוב, אני רוצה עם היין הזה גוש אסאדו ועכשיו)
מרלו בן זימרה 2005 :
26 חודשי חבית. המרלו הצפוני שונה מהמרלו של השפלה ולכן ביקב העניקו לו עוד כמה חודשי חבית על מנת לתת לו כוח ויותר גוף. המרלו הצפוני בעל צבע סגול כמעט אטום, הניחוחות ללא ספק משובחים מאוד ומרגשים מאוד אך בד בבד בפה יש נפילה מסוימת לעומת הציפיות שלנו לאחר ההרחה. אט אט אנו מזהים את הפירות הבשלים הריבתיים שהיין מפיק ובגלל חוזק העץ לוקח לו זמן רב להפתח. רק אחרי עשרים דקות בכוס הוא מתחיל להתנהג בהתאם למה שהאף הפיק.
מרלו מהר ברכה 2006:
24 חודשי חבית. היין בעל צבע סגול עמוק בוהק, על גבול השחור, ניחוחות עזים של פרי בשל אך מעט תוקפני. האלכוהול יוצא החוצה וכאילו מזהיר אותנו שעדיין לא הגיע זמנו לשתיה. בטעימה היין מאוד מורכב ומאוד שומני בפה, מה שמעניק ליין יכולת להפתח עוד ועוד בחלל הפה. היין לדעתי לא מוכן לשתיה ובעוד מספר חודשים תהיה לו אמירה מאוד נוקבת.
שיראז מרלו 2005:
24 חודשי חבית בה נעטפו להם יחד 60 אחוזי ענבי שיראז 35 אחוזים מרלו ו 5 אחוזים קברנה סובניון.
יין מאוד אלגנטי, טעמים וריחות המתמזגים נפלא יחד. כל זן העניק לבלנד את הטוב שבו, עדינות של שיראז, ריחות וגוף של מרלו וקברנה שהעניק תוספת גוף ותיבול. טעמים מיוחדים של עשבי תיבול טריים. אניס, פלפל שחור ועיקצוץ של מרווה.
קברנה סובניון כרם בן זימרה :
יין מורכב מאוד, עשיר מאוד, לעיס מאוד. לא יודע כמה בקבוקים ייצר היקב או נשארו ביקב אבל לעניות דעתי יין זה צריך להימכר רק לאנשים שאוהבים יין.
www.adomolavan.co.il