ביקורת יין מאת: שף אלון גונן
ויתקין שורשים 2007
20 חודשי חבית, 14 אחוזי אלכוהול.
בלנד של: פרנצ' קולומבר, סירה, פטיט וורדו.
יין שבוקבק וייצא לשוק רק בעוד חצי שנה.
היין אטום למראה וצבעו שחור בוהק.
ריח היין משכר ומפיץ ריחות של ריבת שזיפים שחורים.
בכוס היין מאוד שומני וזליגת הדמעות מדהימה במראה.
היין משלב בתוכו טעמים ריבתיים אך בד בבד גם רעננות של פרי בוסר. החבית העניקה עפיצות טובה וחומציות מאוזנת. היין חמאתי בבליעה ומשאיר אפטר טייסט משובח מאוד.
יקב אלונה: קדם 2008.
14 אחוזי אלכוהול, היין שהה גם בחביות חדשות וגם בישנות.
שליש קברנה סובניון, שליש מרלו ושליש קריניאן.
התירוש נסחט לאחר שהענבים יובשו בסגנון האמרונה.
יין שיוצר בסגנון עולם ישן בשילוב סגנון האמרונה (הרי חייבים להמציא את הגלגל)
בהרחה: ריח ביוב וריחות חווה המוכרים של העולם הישן, מעט ריח אפר מתגלה עם ערבול הכוס.
בטעימה: הרבה פרי בטעמי פירות יבשים, היין חמאתי אך בעל אפטר טייסט של חומצת חלב,
דבר המעיד על בעיתיות.
יקב רימון: 2008
12 חודשי חבית, 14 אחוזי אלכוהול.
הנוזל בעל חמיצות גבוהה מאוד, הפרי מריר ועפיצות מייבשת את חלל הפה בצורה לא נעימה.
הגיע הזמן להפסיק עם הסאגה הזו ולהטעים את מיץ הרימון כיין.
עלה באתר היין : www.adomolavan.co.il