הדפסה איטית מדי – לא כול המדפסות יכולות להתגאות במהירות הדפסה גבוהה ולעיתים עלינו לחכות זמן רב מדי עד שהמסמך הרצוי יסיים את המעבר אל מגש הנייר היוצא. הפיתרון: להעביר את הזמן במשחק בועות ברשת או ללכת להכין כוס קפה או לוותר על המסמך.
המחיר של הדיו גבוה מדי – מדפסות הזרקת דיו מפורסמות בכך שמחסניות הדיו שלהן אינן זולות. גם הטונרים של מדפסות לייזר לא מחולקים חינם כמו עיתוני בוקר מסוימים. הפיתרון: לעבוד יותר קשה ולהרוויח יותר כסף או לא להדפיס כלום (פותר גם את הבעיה הקודמת- שני ציפורים במכה אחת!)
מערכת ההפעלה מסבכת את ההדפסה – כולנו מכירים את המקרים הללו: מסמך שמודפס כמה פעמים "בטעות" (מילה אחרת לקונספירציה של יצרניות הדיו למדפסות,) מסמך שאיננו מודפס או מודפס אחרת ממה שביקשנו (לא דו-צדדי, כן דו-צדדי, אתם יודעים למה אני מתכוון,) הודעות שגיאה שאין לנו סיכוי להבין בלי לקרוא לטכנאי. פיתרון: לקנות מכונת כתיבה. שלא כמו המדפסות, היא מגיעה בלי מערכת הפעלה.
הדפסה באיכות נמוכה – המסמך יוצא בהיר מדי או כהה מדי או גדול מדי לנייר או לא מתאים. הפיתרון: לקנות מדפסות מסוג משוכלל יותר ויקר יותר או להדפיס במדפסת המשוכללת של העבודה.
המדפסת משקרת – מדפסות נוהגות לטעון לפעמים שמחסנית הדיו ריקה או שאין נייר במגש או שנייר תקוע במכונה. הסיבה לכך היא שגם מדפסות, בדיוק כמונו, מחפשות תירוצים בשביל לא לעבוד. הפיתרון: לשחק ביחד במשחק בועות ברשת ולדחות את העבודה ליום אחר.
קניתי מחסנית דיו חדשה וההדפסות יוצאות איום ונורא – פיתרון: בפעם הבאה תקנה דיו מקורית של היצרן, קמצן שכמוך.
יערות הגשם – הצרכן המתחשב והמודע סביבתית מנסה להשתמש בפחות נייר על-ידי שימוש בפונקציות שונות כמו הדפסה דו-צדדית ודחיסת יותר טקסט לכל עמוד. כשהוא נתקל בבעיות של חוסר הצלחה בחיסכון בנייר הוא עלול לשקוע בתסכול ובתחושת אשמה עמוקה. פיתרון: לקרוא את רב המכר העולמי הנזיר שמכר את המצפון שלו.
מדריכי פתרון בעיות – מדריכים רבים ברשת מציעים למשתמשי מדפסות פיתרונות לבעיות נפוצות אך גורמים יותר נזק מאשר תועלת לצרכן הנבוך. הפיתרון: במקום לקרוא אותם, לשחק משחק בועות ברשת.