לפני כחודש ימים, פורסמה כתבה באתר האינטרנט Ynet, בה מתואר מקרה בו נדקר נער כבן 17, במהלך קטטה בגן ציבורי. הדוקר, אשר טרם מלאו לו 16 שנה, הבין מחבריו כי הנער ישב לשוחח עם בנות דודו, וכאשר הגיע אל הגן הציבורי בו ישב הנער כאשר בידו סכין, על פי העדויות שנמסרו מהנערים הנוכחי במקום, הורה על הנער לעזוב את המקום. כאשר זה ביקש לעזוב המקום, החל הנער עם הסכין להכות בו מאחוריו, ונוצר עימות בין השניים.
על פי עדותם של הנערים הנוספים אשר נכחו במקום במהלך האירוע, במהלךהקטטה אשר פרצה ביניהם, שלף הנער סכין, ודקר את המתלונן. גם כאן, על פי עדותם של הנערים הנוכחים באירוע, ניגשו הנערים אל השניים, לאחר שהבחינו בדקירה, ונטרלו את הדוקר. הפצוע החל לברוח מהמקום כשהוא דקור בבטנו, התמוטט, ולבסוף פונה אל בית החולים כשהוא במצב קשה.
הגשת כתב אישום פלילי נגד קטין
במידה ובסופו של דבר יוגש כתב אישום פלילי לקטין, עדיין יכולים ההורים לפעול בכדי לבטלו, ובזה לא נחתם הגורל על הנער.
כדאי לפנות לסיוע של גורם משפטי מוסמך (עורך דין פלילי) במקרה מסוג זה, על מנת שיפנה אל הפרקליטות, התובעת או אפילו אל היועץ המשפטי, בכדי לנסות לבטל את אותו כתב אישום נגד הקטין, על פי המלצתו, ובהתאם לנסיבות.
במקרים רבים, יופסקו ההליכים הפליליים אשר החלו כנגד הקטין, ומסיבות שונות, כאשר פעולותיו של עורך הדין המייצג את הקטין הנאשם הוא המשפיע העיקרי על הפסקת ההליכים, בהתאם לכישוריו והתמחותו בתחום של הגשת כתב אישום פלילי לקטין, יחד עם זאת, פעולותיו והצלחתו של עורך הדין הם נגזרת ישירה של חומר הראיות, והדברים אשר מסר החשוד למשטרה במהלך חקירתו.