במאמר זה אסביר עקרון פעולה של מכונת קפה מקצועית בטכנולוגיית מחליף חום.
מכונות קפה הנמצאות בבתי קפה פועלות בצורה כזו על מנת לשמור על יציבות חום החשובה בתהליך חליטת הקפה.
למאמר המלא...
|
מאמר מתאר היסטוריה של הגעת קפה לאירופה והבדל בין זני הקפה:קפה ערביקה וקפה רובוסטה.
ותהליך קליית הקפה
למאמר המלא...
|
הדרך אותה עובר הקפה מהגידול עד האריזה למשלוח.שלבי העיבוד והמיון השונים
למאמר המלא...
|
חשיבותו של הבריסטה (מכין הקפה) בהכנת הקפה בבית קפה מכרעת לאיכות הקפה המוגש ללקוחות. במאמר זה נציין מספר כללים המבטיחים קפה מושלם כל פעם מחדש
מאמר זה מוגש כשירות לבריסטה/בעלים של בית קפה.
למאמר המלא...
|