אם אתם מקפידים על אורח חיים טבעוני יש לכם את ההזדמנות להפיק גם את האירוע שלכם בהתאם. הטרנד הטבעוני ואורח החיים הבריא באים לידי ביטוי גם בענף האירועים, מתחמי אירועים קטנים מציעים היום אפשרות להפיק אירוע בסטנדרטים גבוהים תוך הגשת תפריט צמחוני או טבעוני. השפים של מתחם האירועים מתמחים בהכנת מנות טבעוניות תוך שימוש בחומרי גלם טריים ושיתוף פעולה מלא עם בעלי האירוע. חתונות טבעוניות הן טרנד של ממש, גם חובבי הבשר המגיעים אל האירוע עם חששות מגלים מנות טעימות, איש מבין האורחים לא יישאר רעב.
עצות שימושיות לקראת אירוח אירועים קטנים
אירוע קטן הוא אירוע המיועד ל-200 אורחים לכל היותר, לרוב אירועים קטנים מיועדים לקהל קטן יותר. את האירוע הקטן לצד האירועים הגדולים יש להקפיד לנהל בהתאם לתקציב מוגדר מראש תוך התייחסות להוצאות קבועות כמו ביגוד, מוזיקה ואטרקציות, הוצאות עם מחיר קבוע בעבור אירועים קטנים וגדולים כאחד. אירועים באווירה טבעית, משפחתית ופשוטה ניתן להפיק תוך שימוש בעיצוב פשוט, חומרי גלם לא יקרים, הזמנות מודפסות על נייר ממוחזר, חליפה ושמלה במתכונת של השכרה.
מנות מומלצות להרכבת תפריט טבעוני
התפריט הקבוע של הטבעוניים משלב סוגי קטניות וחומרי גלם אותם לא כולם מכירים, לקראת האירוע נמליץ על הרכבת תפריט המשלב חומרי גלם מוכרים וטעמים סטנדרטיים. אפשר יהיה לשלב גם מנות טבעוניות מיוחדות, אך בעבור האורחים המבקשים מנות מוכרות כדאי יהיה להכין מנות קוסקוס עם ירקות, מרקים, סלטים טריים, תבשילי אורז ותפוחי אדמה וגם תבשילים של פטריות. בכל הזמנת אירועים קטנים יש להקפיד לתת התייחסות לצרכים של כלל האורחים תוך הקפדה על שמירת כשרות וטעמים מגוונים. במידת הצורך, ישלבו השפים בתפריט גם מנות לילדים.