חפש מאמרים:
שלום אורח
21.11.2024
 
   
מאמרים בקטגוריות של:

   
 

דוכני מזון לעסקים ולאירועים פרטיים

הייתם מדמיינים אירוע בלי אוכל? הרי אי אפשר להקים אירוע כלשהו גם אם הוא הסולידי ביותר בלי אוכל
בדיוק כמו שאין מסיבה בלי מוזיקה או חתונה בלי חתן וכלה.

באירועים קטנים וגדולים הקונספט יכול להיות שונה בין אירוע לאירוע ואפילו דברים משתנים עם הזמן

סגנון המוזיקה, סגנון הריקודים, פעם היו מביאים רקדניות וכיום מעדיפים זמרים תיכוניסטיים

הכניסו את הגאדג'ט של המגנטים לאירועים, וברים מתוקים אבל האוכל אף פעם איננו

ותמיד שם יהיה, הסגנונות באוכל גם לא ככ משתנים ורובם מעדיפים את האוכל המוכר.

לעיתים אפילו הבופה טעים הרבה יותר מהאוכל המוגש באירוע עצמו.

וכאן נכנסות לעולם האירועים כל החברות המציעות קייטרינג ודוכני מזון לאירועים

בין אם זה תחת כיפת השמיים ובין אם זה באולם סגור, דוכני מזון מתניידים מכל הסוגים,

בשריים קלילים כגון המבורגר ונקניקיה בלחמנייה או בשריים כבדים יותר כגון: אסאדו ושיפודים

כמו כן ישנם מאכלים חלביים ומתוקים כגון קינוחים שונים אישיים כמו בר מוזלי נהדר.

האוכל חייב להיות מצויין אחרת האירוע הוא איננו נזכר בתועדתם של האורחים ואף זוכרים אותו לרעה.
לכן חשוב לחשוב טוב טוב לפני ששוכרים חברה שתפעיל לכם קייטרינג או דוכני מזון בחברה בדיוק כמו שחשוב לחשוב טוב טוב איזה מוזיקה לשים באירוע ואיזה דיג'יי יפעיל אותה ובאיזו צורה ובאיזה סדר ובדיוק מתי ..

הדברים הטובים הם בדברים הקטנים ובשביל זה יש אותנו שנחשוב על כל הדברים הקטנים, באיזה כמות לשים את התבלינים ומתי, איך בדיוק להגיש את המנה ובאיזו צורה, השאירו לנו את הטריות והשירות.
בשביל זה יש את "פוד סטולס" דוכני מזון - היכנסו לאתר שלנו ותתרשמו ממבחר הדוכנים שאנו מציעים.

 





 
     
     
     
   
 
אודות כותב המאמר:
 
     
   
 

מאמרים נוספים מאת אור חיים

מאמרים נוספים בנושא עסקים קטנים ובינוניים

מאת: לילה בן הרוש עסקים קטנים ובינוניים12/07/211487 צפיות
דווקא ברגעי ההצלחה חייבים להמשיך ! פרסום , שיווק ויחסי ציבור הם אינם פעולות חד פעמיות שעושים רק שהעסק זקוק להחייאה ויש ביומן יותר ימים ריקים מאשר מלאים , הפעולות האלו הם חלק שוטף מניהול העסק ודווקא בתקופות שופעות וטובות יותר של העסק שיש תזרים כספים יותר נזיל , שם זה בדיוק הזמן שבו אפשר וצריך להמשיך לחזק את המותג או, את העסק בנוסף להתחדשות בלתי פוסקת.

מאת: בנימין קלינגרעסקים קטנים ובינוניים17/06/211324 צפיות
חשיבות ההתמחות המשפטית ויועץ מונציפאלי בכיר בתחום התכנון והבנייה תחום התכנון והבנייה הנו תחום תכנוני ומשפטי מורכב אשר עוסק במגוון נושאים, כגון קבלת היתרי בנייה, קבלת הקלות בנייה, קבלת אישור שימוש חריג, רישיון עסק,אישורי תכניות, שינוי ייעוד, טיפול בהתנגדויות, הפחתת / ביטול חיובים בהיטלי השבחה, הפקעות מקרקעין, תביעות פיצויים לפי סעיף 197 לחוק התכנון והבנייה, ייצוג בהליכים שננקטים בגין ביצוע עבירות בנייה, התמודדות עם צווי נריסה לפי החוק ועוד.

מאת: בנימין קלינגרעסקים קטנים ובינוניים01/06/211158 צפיות
תיקון 34 – רפורמת רישוי עסקים כבר כאן תיקון 34 לחוק רישוי עסקים – מה חדש? ב – 18/7/18 סיימה ועדת הפנים של הכנסת סדרת דיונים בהצעת החוק לרישוי דיפרנציאלי ואושר תיקון 34 לחוק רישוי עסקים בקריאה שניה ושלישית במליאה. תיקון 34 לחוק רישוי עסקים משמעותי ומחולל שינוי נרחב ומטרתו להקל על עסקים על ידי הפחתת הרגולציה והבירוקרטיה המוטלת על כתפיהם. הוא מכונה "רפורמה" וכדי לבדל אותה מרפורמות קודמות היא קרויה "רישוי עסקים דיפרנציאלי" .

מאת: בנימין קלינגרעסקים קטנים ובינוניים04/01/211356 צפיות
משרדנו סייע במחקר בסיוע להפחתת הנטל הבירוקרטי על בעלי העסקים. בקרוב עלויות הרישוי יקוצצו משמעותית. התיקון לתקנות רישוי עסקים יאפשר להתחיל לעבוד עם המסלולים המקוצרים. עסקים ברמת סיכון נמוכה יוכלו לקבל רישיון עסק על בסיס תצהיר, ללא תהליך האישורים המלא הקיים עד כה.

מאת: עוזי פלגעסקים קטנים ובינוניים03/05/201272 צפיות
בכל תהליך של פתוח עסקי או תכנון אסטרטגי ,מתבצע תהליך של ניתוח יכולות עסקיות, במטרה לזהות את נקודות החוזק והחולשה של העסק. באותה נשימה מתבצעת הערכה של ההזדמנויות העסקיות, והאיומים הנשקפים מסביבת התחרות הקרובה (מתחרים, לקוחות, ספקים תחליפים, חודרים חדשים) והסביבה הרחבה ( פוליטית, כלכלית, חברתית, רגולציה, טכנולוגית, שמירת הסביבה).

מאת: עוזי פלגעסקים קטנים ובינוניים05/04/201185 צפיות
כל בעל עסק ללא קשר לגודל העסק, חייב לבחון ולהעריך מנקודת ראות של "ועדת חקירה עצמית" איך הוא ועסקו חוו את האירוע הזה, ולהיזכר באירועים שליליים נוספים שחוו בעבר, בתהליך ניהול העסק שלהם, לקבל תובנות חדשות בניהול עסקי וליישמם בעסק שלהם.

מאת: עוזי פלגעסקים קטנים ובינוניים05/04/201051 צפיות
כל בעל עסק ללא קשר לגודל העסק, חייב לבחון ולהעריך מנקודת ראות של "ועדת חקירה עצמית" איך הוא ועסקו חוו את האירוע הזה, ולהיזכר באירועים שליליים נוספים שחוו בעבר, בתהליך ניהול העסק שלהם, לקבל תובנות חדשות בניהול עסקי וליישמם בעסק שלהם.

 
 
 

כל הזכויות שמורות © 2008 ACADEMICS
השימוש באתר בכפוף ל תנאי השימוש  ומדיניות הפרטיות. התכנים באתר מופצים תחת רשיון קראייטיב קומונס - ייחוס-איסור יצירות נגזרות 3.0 Unported

christian louboutin replica