הוא גדל על הספינה של הוריו. אביו היה ימאי מושבע ולא יכול היה לחיות בלי הים, המלח הרוח. הוא אהב דווקא את הדיג. ההתלהבות שבשליפת הדג מהמים. משהו בניצחון החכה הקטנה שלו על הים הגדול. היה מבלה שעות עם החכה בצד ההפוך של הספינה מזה בה היו זורקים את הרשת, ומחכה לראות מה יצליח להעלות בחכתו.
הוא גם אהב את טעמם של הדגים. הם שימרו את טעמו של הים והיה לו תמיד נעים לבלות עם הים גם בצלחת. בכלל, כל מה שהיה לו ניחוח ים היה בו משהו משמח עבורו. לכן, כשהחליט לפתוח קייטרינג חלבי זה היה אך ברור שיהיה זה במזל דגים. הוא תכנן לעצמו את כל התפריטים סביב הים. כל המנות והאפשרויות כללו או אפשרו בחירה של דגים באופן כזה או אחר. כמובן שמכיוון והיה זה קייטרינג חלבי שצריך גם היה להיות מסחרי ורווחי, היו אפשרויות רבות נוספות, אבל ייחודיותו של קייטרינג חלבי זה היתה באמת כל מה שסבב סביב הים ותוצרתו. קייטרינג חלבי במזל דגים החזיר לו את שלוות הים, את טעם המלח והשקט של עצמו. הוא אהב לבשל. הוא אפילו נסע ללמוד בחו"ל כדי להוסיף לעצמו עוד ידע וטעמים, אבל תמיד חזר לטעמים שאהב.
קייטרינג חלבי במזל דגים כינס טעמי דגים של מטבחים לאורך חופי הים התיכון בעיקר. אותם אהב יותר מכל, איתם הרגיש בבית. אלה היו הדגים שהכיר. עם זאת, לטובת קייטרינג חלבי שרוצה להתפתח, למד ושיבח גם את מתכוני המזרח הרחוק, שגם הם אלופים ומשובחים ומתמחים בבישול מאכלי ים. שילוב המטבחים הימיים מקצווי עולם יצרו קייטרינג חלבי עדין ורגיש, בעל מגוון רחב של טעמים המלווה אירועים גדולים עם מאכלים ומאפים הכוללים רעיונות הגשה שונים וצבעים שונים, ומוסיפים עניין לא רק לחיך אלא גם לעין. תחושה של יורדי ים מלווה אירועים שלמים גם בתבשילי הקדירה ובמאפים, והצלחתו של קייטרינג חלבי במזל דגים הוא הוכחה נוספת לכך כי אהבה היא עניין שיכול להוביל כל דבר למחוזות נפלאים.