בהרי הגליל, בין עצים ושיחים, גבעות ועמקים, הם התרוצצו כל שנות ילדותם יחד עם ילדי הכפרים הערבים. הם שיחקו איתם, רעו איתם את הצאן, למדו להכיר איתם את השבילים והצמחים, חלבו איתם ואכלו איתם. הם בישלו יחד והכינו מדורות יחד, ברחו מהגשם מהשמש, ורחצו במקווי מים נסתרים. הם הכירו כל עץ וכל אבן וידעו את שמות כל הזוחלים והחיות בתחום המחייה שלהם. זה היה השטח שלהם והם חלקו בו בכבוד זה עם זה. אי אפשר היה לדעת מי שייך לאיזה כפר. הם למדו זה את שפתו של זה, והחברות ביניהם היתה כה עזה שנדמה היה שמדובר בילדי כפר אחד.
גם כשהיו מגיעים אלה לבתיהם של אלה, כבר למדו והכירו את הטעמים. וכפי שילדי הישובים למדו לאכול מאכלים חריפים ומתובלים, למדו גם ילדי הכפרים לאכול געפילטע... אבל רוב הטעמים היו דומים. טעמי השדה.
לכן כאשר החליטה בבגרותה לפתוח קייטרינג חלבי שימשיך את טעמי ילדותה ויעלה את ניחוחות השדה, חזרה אל הכפר, וחברה אל חברתה הטובה. בתחילה חששה שיהיה קשה לשכנע אותה ואת משפחתה לאפשר לה לחבור אליה אבל הקדמה כבר מזמן הגיעה לכפר, וחברתה קיבלה את הצעתה בברכה. ההחלטה לקחת כיוון של קייטרינג חלבי היתה עניין של ביקוש והעדפה שלה. חוץ מזה, הן תמיד העדיפו את מאפי הגבינות, הירקות והשילובים ביניהם.
הן יצרו יחד קייטרינג חלבי עם טעמים הרריים. קייטרינג חלבי שהתבסס על כל מה שצמח פרא בהרים בהם בילו עם חבריהם את שנות ילדותם. קייטרינג חלבי שהצליח לשחזר בטעמיו את השנים הנפלאות בהן לא היו מחיצות בין ילדי הכפרים, וקייטנה פירושה היה לבלות כולם יחד תחת העץ הגדול ביצירת מחנה, הקמת מדורה ואפיית פיתות בטבון.
הן יצרו קייטרינג חלבי ששילב את טעמי המטבח של הכפר עם טעמי המערב, קייטרינג חלבי שהעלה ניחוחות רבים ומיוחדים של טבע. גם מנות הדגים שהציע קייטרינג חלבי שלהן הזכירו מנות אשר הוכנו מיד עם שליית הדיג, באופן שהזכיר הכנה בשטח, עם ניחוחות השדה.
היה זה קייטרינג חלבי של טעמי השדה. של שתי חברות ילדות.