תמיד אהבו לטייל בעולם. מאז שהכירו באחד הטיולים שלהם באירופה, גילו שבכל מצב ובכל שגרה שהם מנהלים בארץ, שניהם חיים את תכנון הטיול הבא. היום יום כולו מוקדש לשכלול השלב הבא. זה היה אך מקרי שנפגשו במקום שנפגשו מכיוון ושניהם הגיעו לשם לצורך מעבר למקום אחר במהלך טיול שערכו. כל אחד הגיע ממקום שונה ועבר למקום אחר. כאילו הגיעו והלכו למקומות מנוגדים.
אבל היה מעין פסטיבל רחוב, ושניהם שוטטו להנאתם, וקל היה להם לזהות זה את זה כישראלים אבודים. משהו בישראליותם זרח למרחוק. והיא דווקא גדלה באירופה מספר לא מבוטל של שנות ילדותה. ובכל זאת...
שוטטו קצת יחד וקבעו להיפגש שוב בארץ. אהבתם המשותפת לטיולים לקחה אותם עם השנים למחוזות רחוקים ומעניינים, ובדרך גילו את אהבתם המשותפת הנוספת למאכלי רחוב.
בכל מקום בו ביקרו, למדו את מנהגי המקום וחיפשו בשווקים את הדוכנים של מאכלי הרחוב הנפלאים. ומכאן עלה הרעיון לעסוק יחד בענף האוכל. לפתוח יחד עסק של קייטרינג חלבי דווקא, לוותר על המאכלים הבשריים, מכיוון ורבים ממאכלי הרחוב מתבססים על ירקות, פירות וצמחים שונים, להשתמש במוצרי חלב וגבינות מקומיות כפי שמשתמשים הכפריים בארצות שונות ולפתח קייטרינג חלבי עולמי המציע תפריט של מאכלי רחוב עולמיים. קייטרינג חלבי שהוא אחר מכל קייטרינג חלבי המיועד לאירועים, זה יהיה קייטרינג חלבי המציע ארוחות לישיבות וכנסים, לאירוח קבוצות קטנות. קייטרינג חלבי שניתן להזמין בכל רגע מתוך תפריט קבוע ארוחות או פריטים בודדים. זה יהיה קייטרינג חלבי זמין בכל רגע שיוכל לפעול כמו דוכני השוק, בשעות העומס והעבודה הקשה, כשצריך שיהיה דלק להמשך היום וחייבים להמשיך לנוע.
הם המשיכו לטייל בעולם והגיעו עד קצווי ארץ. יעדיהם היו תמיד השווקים הנידחים ביותר, המקומות החבויים. דוכני האוכל ברחובות היו המקומות המעניינים ביותר עבורם ושם יכלו לבלות ימים וללמוד את רזי הכנת המאפים המיוחדים של אומות ועמים נשכחים. הם למדו איך לשמר גבינה בחום המדבר ואיך לאפות בקור ושלג.
קייטרינג חלבי עולמי נפתח אמנם כחנות קטנה אך שמעה ושמע טעמיה התפזר בכל האזור, ולא חסרו לה לקוחות והזמנות.