היא רצתה לחדש. חשבה לקחת את העסק של קייטרינג חלבי צעד אחד קדימה, ולשווק את עצמה לשוק הבריאות. לאו דווקא קייטרינג חלבי של אירועים אלא יותר קייטרינג חלבי לכנסים התומכים בקידום רעיון המזון האורגני, האוכל הבריא ודרך החיים הבריאה. קייטרינג חלבי שמלווה את ההסברים על המאכלים ודרך הכנתם, ואפילו מכין את חלקם עם המוזמנים או מולם כדי להדגים עד כמה כל עניין המעבר לתזונה בריאה אינה עניין מסובך ובישול בריא אינו סיפור שדורש התמחות או תואר גבוה באוניברסיטה.
היא מצאה את עצמה מתלהבת מהעברת סדנאות, ומשלבת הגשת מזון של קייטרינג חלבי אורגני בכנסים רבים עם הדרכות והרצאות שלה ושל אנשי הצוות של קייטרינג חלבי שלה לא רק בכנסים. הם הוזמנו להרצות ולהדגים בהרבה אירועים שדיברו על חשיבות המזון הבריא, ועל שיטות בישול שונות של מזון אורגני. קייטרינג חלבי אורגני שלה אפילו נבחר לארח אירועים בחוות אורגניות אשר ארגנו בעצמן כנסים והיו שם זקוקים לתגבור של קייטרינג חלבי שעמד בכל הקריטריונים האורגניים המחמירים שלהם, ולמרות שהיא חשבה שהיא לא ערוכה לסדרי גודל של אירוע ממש, היא גילתה שעם ארגון נכון היא מתגברת על כל מכשול.
בשלב מסוים החליטה לנסות ולהקים לעצמה גינה אורגנית כדי לספק לעצמה את חלק מהמצרכים, לפחות אלה היקרים יותר. כך מצאה מקום שהיה משכיר חלקות לגידול אורגני באחד ממושבי האזור, בעזרת המקצועניים שבחבורה הקימה מספר ערוגות לתפארת. הם גידלו את הירקות באופן אורגני לחלוטין, ומהר מאוד הבינו למה הכל כך יקר, כי הרי צריך ממש להשאיר שם אדם שילטף את הירקות, וכך העלו את התפוקה של קייטרינג חלבי אורגני שלה.
הם פיתחו מספר סדנאות משל עצמם, וכן מספר תפריטים והצעות הגשה לכנסים ולאירועים קטנים. העסק הקטן הצליח לפצל את עצמו לחלקיקים ולכסות משימות רבות למרות שהצוות היה קטן. היקף הפעילות היה נרחב ובעיקר מגוון מאוד וכל אחד בצוות התמחה בשלו אך ידע לעשות גם את שאר התפקידים ולכפות כאשר צריך היה לעשות משהו במקביל או כאשר מישהו היה חסר.
קייטרינג חלבי אורגני הוכיח עצמו גם כעסק חברתי לתפארת ונתן תחושה נפלאה של משפחתיות לעובדיו ולאורחיו.