רציתי לפתוח קייטרינג חלבי שיציע קינוחים. עמדות מתוקים בלבד או רק את הקינוחים עבור קייטרינג חלבי שמגיש את האוכל ואינו רוצה לעסוק בקינוחים. אני אוהב את האפייה, ואוהב את המתוק ורציתי להיכנס לשוק רק מהצד המתוק. לא קייטרינג חלבי שאחראי על אירוע בשלמותו או אירוע קטן שמוגשים בו רק דברי מתיקה, כגון מסיבות ימי הולדת מושקעות.
כאשר בחנתי את השוק מצאתי שיש ביקוש לא קטן לאירועים בהם הדרישה מוגבלת למתוק ואז באמת יש צורך דווקא בעסק שהוא קייטרינג חלבי מכיוון והמתוקים הם תמיד חלביים. כל קינוח שאינו כזה הוא פשרה בשל האוכל האחר המוגש על ידי הקייטרינג.
הקמתי קייטרינג חלבי שהתבסס על הכנת קינוחים. עמדות לקינוחים, מאפים מתוקים, דוכני גלידה, פנקייק, קרפים, עוגות בהזמנה. אפילו חברנו עם מעצבת בבצק סוכר לצורך הזמנות עוגות מיוחדות ופיתחנו לעצמנו סוגים שונים של העמדת דוכנים לילדים בהם גם הילדים קבלו הזדמנות לקחת חלק בהפעלת העמדות. התחלנו ליצור הפעלות יחד עם האוכל, ושילבנו קייטרינג חלבי והפעלה לילדים. באירועים מסוימים קייטרינג חלבי מתוק שימש קייטרינג חלבי גרידא ובאירועים אחרים, בעיקר עבור אירועי ילדים, שימש קייטרינג חלבי מתוק שילוב של הפעלה ושירות אספקת מזון.
במשך הזמן הוספנו לתפריט מאכלים נוספים, בדרך כלל באמת מאכלים מתוקים או בגוון מתוק, אך לאחרונה הוספנו גם נשנושים מלוחים של פתיחה. עדיין לא שילבנו מנות עיקריות לתפריט. אנחנו לא ממש ששים להיכנס לעניין. יש לנו קייטרינג חלבי נחמד שמאוד עסוק בנישה שלו, אנחנו יודעים להחזיק אירועים בסדרי גודל מסוימים, ועבור קהלים מאוד מכוונים. אנחנו יודעים לפתוח את האירועים ויודעים לתחזק אותם, ויודעים לשמור אותם מתוקים לכל אורכם. אנחנו יודעים להפעיל את הילדים ויודעים להפתיע את מי שצריך להפתיע בזמן הנכון תוך כדי האירוע.
ולמרות הפיתוי לגדול ולצמוח, להתרחב ולהתפרס, חשבנו שטוב לנו בתוך המסגרת שלנו ובתוך מה שאנחנו אוהבים כל כך לעשות, עם האנשים הקרובים לנו והצוות המיומן שלנו, כשכולנו מתפקדים כמשפחה חמה ונהנים מעמל כפינו ומרעיונותינו, ומשכללים את הקיים ולא מתפרשים אל מעבר לאופק.