רצינו להקים יחד קייטרינג חלבי. דווקא קייטרינג חלבי, כי שנינו צמחונים, וידענו שאם נלך על צמחונות נטו, יהיה לנו הרבה יותר קשה לשרוד. אז במובן מסוים זו היתה פשרה, אבל היינו מוכרחים לחשוב כלכלית. קייטרינג חלבי הוא רעיון שגלגלנו הרבה זמן, ואחרי שהרכבנו תפריט עשיר עם מספר עצום של מנות בחירה, ידענו שנוכל להציע גם אירועים שלמים שיתבססו רק על צמחונות, למקרה שיהיו משוגעים לדבר, כמונו.
קראנו לעסק שלנו קייטרינג חלבי אחר, וכתבנו שאנחנו מציעים גם תפריט שהוא לחלוטין צמחוני. מצאנו שלא רק קייטרינג חלבי הוא הבחירה החזקה יותר כיותר, אלא יותר ויותר אנשים מחפשים עוד ועוד תפריטי בריאות. קייטרינג חלבי אחר הפך להצלחה לא קטנה כאשר מצאנו את עצמנו מוסיפים עוד מנות בריאות לתפריטים הבריאים ממילא.
קייטרינג חלבי אחר, שיועד במקור לאירועים קטנים עד בינוניים, מצא עצמו מתמודד עם הכנות לאירועים יותר ויותר גדולים. התרחבנו ברמת הציוד וברמת המטבח, אבל החלק המורכב יותר היה הבישול בכמויות גדולות יותר. בישול בריאותי נעשה בדרך כלל בכמויות קטנות יותר, וכאן, לפני אירועים גדולים, מצאנו עצמנו מכינים כמויות עצומות של מצרכים, כפי שלא הכרנו בעבר.
את הרעיון לארח אירועים אלטרנטיביים העלה השותף שלי. הוא טען שאירוח כזה יעלה את רמת ההכנסות שלנו מכיוון ואז הרעיון של קייטרינג חלבי אחר יהיה ייחודי ומיוחד ונוכל להציע תפריט שלאף קייטרינג חלבי אחד אין ונוכל לפתח לעצמנו נישה בתוך הנישה הקיימת של השוק הקיים של קייטרינג חלבי.
כמובן שהתחלנו לפתח את הרעיון, גלגלנו תפריטים, יצרנו מנות, חיברנו רעיונות ויצאנו עם קונספט חדש לגמרי לעסק. המשכנו להיות קייטרינג חלבי לכל דבר ועניין, אבל פתחנו לנו נישה נוספת של אירועים שנוגעים יותר בבריאות, מעדיפים אירוח על בסיס מזון בריאותי, וכל הסובב והנוגע לבריאות.
אנחנו מתנהלים כעסק אחד והכל עובד תחת גג אחד, אבל אנחנו מקווים כי הנתח של החלק ה"בריאותי" בעסק ילך ויגדל ונמצא את עצמנו עוד ועוד בתחום הזה. מי יודע, אולי נכניס גם הרצאות וסדנאות בישול...?