לקראת פרוס החגים נראה ששוב יש התעוררות בשוק הקייטרינג בארץ. בדיקה קלה של מנהגי ראש השנה והמאכלים המקובלים והמצווים עלינו לכבוד החג הזה מגלה שלמעשה אין אף לא מאכל אחד המחייב בשר, ולמעשה קייטרינג חלבי יכול להציע תפריט מלא ומגוון לחג מכיוון ואין כל צורך במנות בשריות. המסורת קוראת לתפוח בדבש, תמר, דלעת, ראש דג, עלי סלק, כרישה, לוביה, רימון, דגים, פול, דבלה, שומשום, גזר וחבוש.
קייטרינג חלבי מציע מגוון רב של מנות דגים, ראש דג ודגים שונים מבושלים, אפויים או מטוגנים, כל אחד והעדפותיו, כל אחד וטעמיו. מעבר לכך, כל מה שהמסורת מזמנת, הופך על ידי קייטרינג חלבי למעדן בפני עצמו או שמוגש כפי שהוא.
את התפוח בדבש נהוג לאכול כפי שהוא. לפרוס את התפוח ולטבול אותו בדבש. גם את התמר ניתן לאכול טבעי ושלם, אך אפשר גם לשלב אותו במאפים ובתבשילים. מן הדלעת ניתן להכין מרקים, פשטידות ומאפים, וכן גם עלי סלק וכרישה, שממנה אפשר להכין קציצות נפלאות, פשטידות מצוינות מלאות בגבינות מיוחדות ולהשתמש בכל העלים הללו כמילוי למאפים אותם קייטרינג חלבי מציע בתפריטו העשיר. את הלוביה שהיא למעשה שעועית ירוקה עדינה וטעימה, קייטרינג חלבי יציע במגוון אפשרויות, ממעדן העומד בפני עצמו ועד תבשיל קדירה עם ירקות שורש, או בישול עם דגים. הרימון גם הוא יכול להיות חלק מסלט או תבשיל, ואת הפול יציע קייטרינג חלבי במגוון רב של מנות.
את הדבלה אפשר יהיה למצוא במנות התפריט של קייטרינג חלבי כמילוי של פסטות ייחודיות, כתוספת לתבשילים ופשטידות, אבל גם על השולחן כעצמאיות וייצוגיות. השומשום יופיע בסלטים, על פשטידות ומאפים, ובעוד מקומות לא צפויים.
מהגזר קייטרינג חלבי יציע מספר סוגי סלטים. יש מי שאוהבים אותו מתוק, אחרים חריף, יש מי שאוהבים אותו מבושל, ויש אפוי או חי.
והחבוש שיכול להיות מילוי לרביולי, לפשטידה או למאפים, יכול גם להיות ריבה או קינוח עם גלידה.
כך בעצם נפתחה תעשייה שלמה של היצע קייטרינג חלבי לחגי תשרי על בסיס מסורת ישראל הקוראת למזונות טבעיים.