עוד כשהיה ילד קטנטן, השעות הטובות ביותר שלו היו במטבח. כשהיה תינוק הושאר תחת השגחתה של סבתו, שהיתה מבלה את רוב שעות היום במטבח בהכנות הארוחות של כלל בני המשפחה. כולם היו חוזרים בשעות שלהם מיום עמלם או מלימודיהם, ישירות למטבחה. כולם עטים על הסירים והמטעמים, כל אחד ואהבותיו, כל אחד והסיר או המאפה שלו.
תמיד אהב את הריחות. כילד היה מוצא עצמו יושב על השולחן הגדול ובוחן את תנועותיה של סבתא. לומד כיצד ליצור כל מאפה ואיך לתת לכל מילוי את המבנה החיצוני הראוי.
כשגדל נדמה היה לו שכל זה היה רק הכנה לחייו. הרצה לחיים האמתיים בהם יהיה לו קייטרינג חלבי שלו. קייטרינג חלבי שבו יפליא באומנות סבתו ויפתח אותה לרמת מומחיות שאין כמותה.
את כל מאפיה, את כל תבשיליה, את כל סלטיה. את התיבולים, את הטריקים והשטיקים ותורת ההגשה, למד במטבח סבתו, ופיאר ושכלל אותה לרמה שאין שניה לה, כדי לפתח קייטרינג חלבי באין לו מתחרים. קייטרינג חלבי כמו שלו קשה למצוא. קייטרינג חלבי שכולו הכנה טרייה של כל המנות, כולן במקום. קייטרינג חלבי שפותח במתאבנים עדינים, שכולם מוכנים "על הרגע", בו במקום אל מול פני המוזמנים הנקהלים, ניחוחות האפייה והשילובים עולים באוויר.
קייטרינג חלבי שממשיך את הארוחה עם מנות טריות מהתנור ומהסירים. רטבים שבושלו במטבח וסלטים טריים שמלווים אותם. גם הלחמים הטריים נאפים במקום, לחמים מסוגים שונים וריחות משכרים שמרטיטים את הנפש.
אין ספק שלמרות שלא ידע מה פירוש קייטרינג חלבי בימי ילדותו, זה בדיוק היה הדבר עליו חלם ואותו רצה לעצמו. לאור החלום הזה בנה לעצמו את העסק שלו לכל אורך חייו עוד הרבה לפני שידע והבין מה הוא עושה ועל מה הוא חושב.
חלומות הם לא תמיד רק משאלות לב סמויות, לעתים הם מתווה לחיים, הכנה ברורה להמשך. סלילת הדרך. כשם שאבות מנחילים לבניהם, כן אמהות וסבתות. ויש מה שעובר כי חייב לעבור, ויש הדברים שזורמים בדם ועוברים בין אם תרצה בכך ובין אם לאו.