קייטרינג חלבי
שוב כנס. שוב התקופה הזו שכל שבוע כנס לאחד הצוותים או לאחת החטיבות. אני כבר לא יודעת איזה סדר גודל, מה המיקום, כמה מוזמנים או מה הנושא. בעיקר לא מצליחה לעקוב מה צריך להכין, לכמה זמן כל כנס. למה מפזרים את זה באופן שווה לאורך כל השנה? למה זה תמיד מתרכז לכמה שבועות צפופים? וכבר כל כך נמאס לראות את אותו דבר כל הזמן. אותם תכנים ואותם מפעילים, אותם מדריכים ואותם בעלי רעיונות, ובעיקר אותו האוכל. כמה אפשר, שנה אחרי שנה להחליף קייטרינג כל שנה ולקבל את אותם דברים?
זהו זה. השנה אני הולכת עם קייטרינג חלבי. גמרנו עם הנקניקים והבשרים. השנה קייטרינג חלבי לכל הכנסים, קצרים וארוכים. צוותים וחטיבות, גם אם זה כנס של כמה שעות וגם אם של יומיים. לפחות לאף אחד לא תהיה סיבה להתלונן על הקפה של הבוקר.
ומי אמר שאי אפשר להסתדר בלי בשר כמה ימים? עוד לא שמעתי על אף אחד שמת מצמחונות. אני הולכת על קייטרינג חלבי ונגמר הספור. אם סומכים עלי שאוכל לארגן את כל זה, אז בבקשה. עד הסוף. קייטרינג חלבי זה עומד להיות. אבל איזה? יש כל כך הרבה ספקים של קייטרינג חלבי. זה הולך להיות מבצע לבחור מכולם. כנראה שאצטרך להתאים קייטרינג חלבי לכל אחד מהאירועים והכנסים. קייטרינג חלבי לאירוע קצר לא יהיה בהכרח אותו קייטרינג חלבי שאבחר לאירוע ארוך או כזה שמתפרש על פני יומיים. הכל תלוי בתפריטים ובהצעות שאקבל.
כלומר כדאי שאתחיל ללמוד טוב את התכניות והכוונות, את סדרי היום של כל אירוע ואיפה בדיוק נכנסות ההפסקות והכיבודים.
נראה כרגע כמו עבודת פרופסורה קטנה. אחרי שאלמד טוב את כל אלה, אתחיל לבדוק את התפריטים המוצעים על ידי הספקים ואוכל לתאם קייטרינג חלבי לכל אחד מהאירועים. מעניין אם יש קייטרינג חלבי מבין כל אלה שיתאים למספר כנסים. נראה לי שלי דווקא יהיה קל יותר לסגור עם מספר קטן של ספקי קייטרינג חלבי. פחות אנשים לבוא איתם במגע, יש המון נושאים אחרים לטפל בהם, אבל זה כמובן כבר בידיהם.