קייטרינג חלבי
עם השנים, ובעיקר בשנים האחרונות, יותר ויותר אנשים מוצאים את עצמם נמנעים ממאכלים עתירי שומן מן החי, ועוברים לתזונה בריאה, מן הצומח, בין אם צמחונית, טבעונית או פשוט מופחתת שומנים רוויים. אחד התחליפים המענגים במיוחד ומועדפים גם ללא כל קשר להעדפה בריאותית כלשהי, היא תזונה המתבססת על דגים. דגים הם אחד התענוגות הגדולים הקיימים בעולם האוכל מאז ומעולם. המגוון כמעט אינסופי, וכולם עדינים בטעמם, מתמסרים לתבלינים ומרפרפים בקלילות על מערכת העיכול. ארוחה שלמה המורכבת מדגים היא פשוט עונג צרוף.
בנוסף לכך, יש את אותם מחקרים המראים כי צריכה של חומצות אומגה 3 החיוניות לבריאות יעילה הרבה יותר כאשר אוכלים דגים בהשוואה לנטילת תוספים מלאכותיים, וכן המלצות של תוספות תזונתיות של דגים לילדים. כל אלה מביאים כמובן לפריחה בענף של קייטרינג חלבי המנצל את ההתקדמות הזו ונכנס בדיוק בנישה הזו.
קייטרינג חלבי מציע מנות דגים מופלאות. דגים העשויים בתנור, דגים העשויים על הגריל. די ים גדולים וקטנים, ודגי מים מתוקים. קייטרינג חלבי בכפר סבא ירכיב מנות אין סוף, על פי העדפות המארחים, מסוגים שונים של דגים וסגנונות שונים של הגשה.
קייטרינג חלבי שיבחר להגיש דגים בתנור ישירות על הצלחת או דגים מהאש אל הצלחת, דגים מטוגנים בשמן עמוק או מטוגנים קלות במחבת. קייטרינג חלבי המבסס מטבחו על דגים ישלב את המנות העיקריות שלו עם תוספות נפלאות, של ירקות מבושלים ואפויים, פשטידות והמון סלטים טריים, כיאה לדגים טריים. קייטרינג חלבי שמשתמש בדגי ים טריים ובדגי מים מתוקים טריים, יכול ליצור מטבח מקומי, תוך שימוש בירקות טריים, ושילובים של ירקות שורש, גם בבישול, וגם באפייה. המיקום הים תיכוני, גידולי הדגה המקומית במים מתוקים, והשילוב עם פרי האדמה, נותנת מאפשרת לכל קייטרינג חלבי להרכיב מטבח דגים ישראלי ים תיכוני.
מנות הדגים המיובאים כגון סלמון או קוד, מאפשרות יצירת מנות בעלות אופי שונה לחלוטין, אותן ינצל קייטרינג חלבי לשילובים באירועים בהם הסגנון הכללי שונה.
קינוחים של אירועים בהם קייטרינג חלבי השתמש במנות דגים באופן דומיננטי על פני מנות אחרות יהיו כמובן חלביים, ואולי אף תהיה העדפה למנות גלידה או עוגות קרות.