קייטרינג חלבי
לצורך הקמת עסק של קייטרינג לחתונה יש הכרח לרכוש ציוד רב. גם ציוד של מטבח, לבישול והכנת האוכל, וגם ציוד הגשה ואכילה. אלו מספר מטרות שונות בתכלית שכל אחת מהן חייבת להיות ממומשת ומלאה, והציוד לצרכיה הוא ציוד יקר בפני עצמו אך לא ניתן לעקוף אותו והוא הכרחי. הכנת האוכל של קייטרינג חלבי דורש בדרך כלל תנור וגז. אין כאן צורך בגריל. לעומת זאת יש שימוש נפוץ בטאבון. גם מכונות קפה משובחות הן חלק מהעסק. ככל שהעסק של קייטרינג חלבי נחשב יותר, כך מכונות הקפה הנרכשות על ידו טובות יותר. כמו גם שאר הציוד. כמובן שניתן להתחיל עסק עם חכירה של ציוד. אבל כאשר העסק כבר רץ מספר שנים והכל מתקתק ומתגלגל קדימה, יש בדרך כלל העדפה להחזיק ציוד אישי ולדאוג לו. יש חברות המתחזקות אותו ודואגות לו ולרוב זה משתלם יותר מאשר לשלם דמי חכירה.
כאשר מדובר במציאת כלי הגשה וכלי אוכל, בדרך כלל כל קייטרינג חלבי דואג לכלים משלו. קייטרינג חלבי המכבד את עצמו מחזיק ציוד הגשה משלו המותאם למנות המוגשות, על פי העיצובים של המנות. אמנם ניתן לשכור את הציוד לכל אירוע בנפרד וכך לחסוך את הטרחה של אחזקת הציוד, אפסנתו ודאגה לניקיונו לאחר כל שימוש, אבל אז כדאי לעבוד עם ספקים קבועים ויציבים ולדעת תמיד מראש כי יש את הכמויות הדרושות וכל הכלים הדרושים.
צורך נוסף של קייטרינג חלבי הוא ציוד ההארחה. לא בכל אירוע יש דרישה לציוד ישיבה, שולחנות וכסאות. לעתים הציוד הזה מסופק על ידי המקום, לעתים ההגשה היא לא סביב שולחנות. קייטרינג חלבי לא חייב להחזיק את הציוד הזה אצלו כחלק מהציוד הסטנדרטי שלו ולכן יש לדעת שכאשר מזמינים קייטרינג חלבי יש לבדוק א הציוד הזה כלול או שיש צורך להזמין אותו בנפרד, דרך קייטרינג חלבי או דרך כל ספק ציוד אחר.
קייטרינג חלבי צריך לדאוג גם לאספקה שוטפת של חומרי הגלם להכנת האוכל. לשם כך יש לדאוג לקשר שוטף עם ספקי המזון, מספקי הירקות הטריים, ספקי מוצרי החלב ועד ספקי מוצרי הבסיס.