קייטרינג לחתונה
כנסים וימי עיון מתאפיינים דווקא בהפוגות שבין הפעילויות וההרצאות מבחינת פעילות הקייטרינג. כנסים וימי עיון מתנהלים באופן כזה שבהמשך היום המוזמנים עסוקים בהרצאות ובסדנאות, אשר ביניהן יש הפוגות והפסקות. משך ההפסקות משתנה, ותמיד יש הפסקה אחת שהיא ארוכה יותר, ומנוצלת לארוחה קצת יותר גדולה ומשביעה. אך גם ההפסקות הקצרות יותר הן הפסקות בהן יש אירוח שבהן הקייטרינג החלבי מספק תקריבים, אוכל קל ומשקאות.
לכן בדרך כלל, ההעדפה היא באמת להשתמש בימים כאלו בקייטרינג חלבי, והסיבות לכך רק הולכות ומצטברות עם הזמן. בהפסקות הקצרות יותר תמיד יש עדיפות לאירוח חלבי. קייטרינג חלבי נותן את האפשרות להגיש משקאות חמים חלביים, וללוות אותם במיני מאפים חלביים, כריכונים חלביים, או במתוקים שגם הם חלביים. קייטרינג חלבי נתפס כבריא יותר ולכן גם מועדף כאשר הוא אמור ללוות את האורחים לאורך יום שלם.
קייטרינג חלבי אין הגבלת כשרות כשמדובר בשתייה החמה, שהיא החלק החשוב יותר לאורך היום. בכל הפסקה, ותהא קצרה ככל שתהיה, כאשר המוזמנים יוצאים להפוגה קצרה בין הרצאות או דיונים, ורוצים לנוח כמה דקות עם כוס קפה טוב, תמיד יעדיפו את האפשרות לבחור בין סוגי הקפה הנבחרים ולא להסתפק בתה וקפה שחור רק משום שבעוד שעה או לפני שעה הארוחה המוגשת היא בשרית...
גם מטעמי הביניים המלווים את השתייה החמה בכל ההפסקות הקצרות הללו, בין אם הם מתוקים ובין אם מלוחים, אלו של קייטרינג חלבי, הם מגוונים ורבים וקל מאוד למצוא ביניהם תמיד משהו שיקלע לטעמם של כל אחד ואחת מהמוזמנים. קייטרינג חלבי יוקרתי במקומות המיועדים לכנסים בינלאומיים, במקומות כגון כפר שמריהו ועוד, אינם בהכרח יקרים יותר. הם חלביים יותר ומתוקף כך נראים יוקרתיים כל כך.
יתרון מאוד מרכזי קייטרינג חלבי לאירועים מן הסוג הזה הוא דווקא הארוחה המרכזית. בדרך כלל, הארוחה המרכזית מוגשת באמצע יום כזה, כשמיד אחריה יש עדיין מספר דיונים או הרצאות נוספות. להיכנס ולשבת או להשתתף בדיון סוער לאחר ארוחה, זה בדרך כלל משימה כמעט בלתי אפשרית. הכל כבד והגוף רוצה לישון ולנוח. קייטרינג חלבי מציע מנות צהריים כגון פסטות, קישים ואפילו דגים, אשר אינם מכבידים על הסועדים, ומאפשרים המשך יום ערני ופורה.