כאשר בוחרים לארח עם קייטרינג חלבי לעתים בוחרים להשתמש בנושא מרכזי אחד ולבחור את המנות המוגשות סביב אותו נושא. אין זה מחייב כמובן שהטעמים יהיו דומים, להיפך. אם הנושא הנבחר הוא פסטות למשל, יש מגוון בלתי נדלה של אפשרויות צבע וטעם לפסטות. לא רק הפסטות עצמן מגוונות בצבעיהן וצורתן, גם טעמיהן שונים. כל פסטה מוגשת באופן אחר, ברוטב אחר, ובדרך הגשה אחרת, וכאילו הגיעה ממטבח אחר. כך ניתן ליצור מבחר עצום של אפשרויות בחירה באירוע קטן כגדול, בלי להעלות את עלות סך כל האירוע. קייטרינג חלבי מציע במקרה זה גם חסכון לא קטן בעלות.
הרטבים השונים המוכנים במיוחד לפסטות יכולים להיות רטבים ניטרליים, כמו רוטב האוליו אוליו המורכב משמן זית ושום. את הרוטב הזה אפשר כמובן לשדרג על ידי הוספת רכיבים צמחיים נוספים כמו בזיליקום, אורגנו, עגבניות מיובשות, פטריות ועוד. לעומתו רטבים על בסיס שמנת כגון רוטב אלפרדו, רוטב ארבע גבינות או רוטב פטריות בשמנת, הם רטבים דומיננטיים יותר. באלפרדו שולטים השום ואגוז המוסקט, וברוטב הפטריות שולט היין הלבן. רוטב ארבע הגבינות מורכב מארבע גבינות חריפות בטעמן ולכן גם מאוד דומיננטי בטעמו. רוטב רוזה, שכולל גם גבינה וגם עגבנייה, הוא פחות חריף בטעם ויותר סולידי ויכול להתאים יותר לילדים. באופן זה, קייטרינג חלבי מכסה את המנות העיקריות של כלל האורחים מבלי להגדיל את רמת ההוצאות. ואלו כמובן רק הפסטות הפשוטות. תמיד אפשר להוסיף מנות משובחות של פסטות מורכבות כמו ניוקי, רביולי, ועוד מיני פסטות ממולאות, גם הן ברטבים משובחים אשר משביחים את האירוע.
תכננו לכם אירוע, קבעו לחגוג אותו בבת ים, והחליטו שכולו יהיה סובב סביב נושא הפסטות. קייטרינג חלבי מוצלח ילווה את הפסטות בתוספות מרשימות של סלטים נאים בצבעים מרהיבים, לחמים ומיני מאפים כגון פוקצ'ות ופוקצ'טות, לחם שום ושאר מטעמי בצקים.
ולבסוף, הדובדבן שבקצפת, היא הקצפת בכבודה ובעצמה, העשויה קצפת חלבית, טהורה ואמתית, ולא תחליפים. והשוקולדים החלביים האיטלקיים, והג'לטו, הגלידה האיטלקית שאין גלידה כמותה... את כל אלו לא יוכל אף אחד להחליף ורק קייטרינג לחתונה יוכל להציע אותם ברצף כזה מושלם.