נדמה כי קייטרינג חלבי הוא-הוא הדבר הבא באירועים. משהו בכבדות וההעמסה של האוכלים הרבים או הנהירה לאורח החיים הבריא, מביאה רבים מאתנו לבחור אחרת, ולהעדיף אוכל שנתפס כקליל יותר, פחות מעיק ומעייף, וגם יותר מפתיע. משהו במנות המאוד מוכרות של האירועים הכי מושקעים כבר משעמם או מתיש גם את טובי הבליינים, בעוד היצירתיות והגיוונים של קייטרינג חלבי, לא מפסיקים להפתיע. נתח בשר תמיד יהיה נתח בשר. עשוי טוב יותר או פחות. אבל קחו גבינה וירקות, לחמים ופסטות, ואין סוף ליצירתיות. ואכלני האירועים מתרגשים מאלו עוד יותר מאשר ממשך צליית הבשר.
לכן המארחים של היום, שרוצים שגם האירוע שלהם יהיה השיחה המדוברת בתקופה הקרובה, יבדקו טוב טוב את אפשרויות האירוח, ואת התפריטים המוצעים על ידי ספקי קייטרינג חלבי למיניהם.
יתרונות מובנים קייטרינג חלבי הם שאין צורך להוסיף מנות מיוחדות לצמחונים ולטבעונים. לא תחסרנה להם מנות ואפשרויות. גם אם האורחים שלכם אדוקים באמונתם הטבעונית ואינם צורכים מוצרי חלב או דגים, שלל מנות הירקות, האגוזים לסוגיהם השונים ושאר האפשרויות, לא ישאירו אותם רעבים לרגע. וכן, גם עניין הכשרות מכוסה. נכון שהמקפידין יידרשו את תעודת הכשרות, אבל קייטרינג חלבי הוא הרי כשר ולאלו שהתעודה פחות חשובה, לא תהיה בעיה.
לכן, יותר ויותר אירועים, בכל סדר גודל ולכל מטרה, בנס ציונה, רחובות או בצפון הארץ, מעדיפים כיום את האפשרות החלבית. קייטרינג חלבי הולך ומבסס את מעמדו, ודוחק את רגליו של כל קייטרינג לחתונה אחר. גם בגלל ייחודיותו הכללית, גם בגלל מגוון מנותיו, גם האפשרות לצייר ולצבוע את האירוע בכל כך הרבה צבעים וטעמים, מה שיחסית מוגבל כאשר מדובר במנות הסטנדרטיות והמוכרת של כל כך הרבה ספקי קייטרינג, וגם בגלל השינויים הקולינריים המלווים את המגמה הכללית של השינויים בניהול אורח החיים של חלק גדול מהאוכלוסייה בארץ ובעולם בכלל. המודעות לצריכת מזון בריא עולה באופן מטאורי, וצריכת הבשר יורדת. ההעדפה באופן כללי היא אכילה של מזון צמחי, ולכן קייטרינג חלבי מציע מגוון כה גדול של סלטים חמים וקרים, ושל תבשילי ירקות, אין ספק שההעדפה הגוברת לשימוש בקייטרינג חלבי אינה עניין קצר מועד.