מילים אילו מוקדשות לכל מי שמתלבט בנוגע לבחירת שירותי הקייטרינג באירוע המרגש שהוא מתכנן שעתיד להתרחש בקרוב. רבים כבר יודעים שקייטרינג בשרי הוא בגדר בחירה מיושנת ולעוסה עד דק. הטרנד החדש בעולם האירועים הוא קייטרינג חלבי. היופי שבבחירת קייטרינג חלבי על פני קייטרינג בשרי הוא לפני הכל מגוון המנות המוגשות במהלך האירוע. בחירה במטבח בשרי מצמצם את המגוון שניתן לבחור ממנו. לרוב מדובר על פרגיות, סטייקים לא איכותיים במיוחד ולעתים גם רוסטביף לא מרשים. מנות חלביות הן באופן גורף איכותיות יותר, מגוונות יותר, צבעוניות, מזינות ויש אף שיאמרו – שמחות יותר.
סוגים של מנות שניתן למצוא כשבוחרים באפשרות של קייטרינג חלבי
מנות צמחוניות לדוגמא הן מגוון של פסטות ברטבים שונים, קישים מגוונים ופשטידות מפתיעות, מבחר עצום של סלטים ומיני מאפים כגון פוקאצ'ות או פיצות. דמיינו את כל השפע שאתם מפסידים כאשר אתם בוחרים בקייטרינג בשרי. דמיינו את כל הגבינות שאתם לא יכולים להגיש, מוצרלה, קממבר, רוקפור, סנט מור, אמנטל, ברי ועוד. וזאת מבלי לומר מילה על חמאה, שמנת, פרמז'ן, חלב וכיו"ב. קייטרינג חלבי לרוב מגיש מבחר של דגים מעושנים, נאים או מבושלים, מטוגנים או מוקפצים. המבחר מסנוור והטעם לרוב מתעלה על זה של המנות הבשרית.
ואם כל זה לא מספיק, נסו לרגע לדמיין את טעמו של קינוח פרווה. כעת שפרו את הרגשתכם על ידי זה שתדמיינו קינוח חלבי... כעת הכל מובן.