אחד הטרנדים הלוהטים ביותר באירועים בישראל בשנים האחרונות הוא קייטרינג חלבי. מי היה מאמין עד לפני עשרים שנה כי פחות ופחות אירועים יעשו שימוש בשירותים של קייטרינג בשרי? המגמה החלה כתוצאה משילוב של מספר גורמים וביניהם תנועת הצמחונות שהרימה ראשה בצורה ראויה לציון, הרצון לחדש ולהיות מעודכנים ועוד. בטקסט הקצר שלפניכם נסקור בקצרה את היתרונות המובהקים של קייטרינג חלבי על פני בשרי.
התחושה הפיזית, הגיוון מה שביניהם
כולכם מכירים את התחושה הפיזית שמגיעה אחרי אכילה של בשר. מדובר על מעין כבדות, מלאות ולאות. הבשר לא מתפנה במהירות מן הקיבה והעיכול שלו צורך משאבים רבים ממערכת העיכול. לעומת זאת, ארוחה צמחונית משאירה את הסועד בהרגשה של קלילות ומאפשרת לו לנוע בקלות ולרקוד כאילו אין מחר. בנוסף לכך, קייטרינג חלבי לא מגביל אתכם למבחר מצומצם. קייטרינג בשרי לרוב מגביל את הסועד באפשרויות הבחירה שמסתכמות לרוב בפרגית, סטייק דלוח וכו'. מבחר המנות שניתן להזמין כשבחורים באפשרות של קייטרינג חלבי הוא עצום. כך ניתן לבנות אירוע בסגנונות רבים ולהתאים את המנות באופן מושלם לצרכים ולהעדפות האישיות של קהל החוגגים וחתני השמחה.
קצרה היריעה מלהכיל את כל המידע בנושא, אבל נזכיר רק במשפט את אחד היתרונות המובהקים של בחירה חלבית – הקינוחים. לא משנה כמה שף בשרי יהיה מוכשר, קינוחים פרווה לנצח יהיו פחות מוצלחים מקינוחים חלביים וזו כבר עובדה מדעית...